''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151537} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Arne S.
Hehe, du blir bare mer og mer ekstrem i ditt uttrykk. Og det er slett ikke negativt. Det er befriende med kreative og frekke innspill her på dotten. Du er en mester i å balansere komponentene i bildeflaten. Samme hvor få og enkle elementer du velger å ha med, stemmer det. Og det er jo veldig mye hva fotografiet handler om.

I tillegg til frekk og lekker komposisjon, ser jeg et innhold og en sammenheng mellom de to elementene. Ingen ulempe kan man si. Er forresten litt usikker på om hele bilens bakpart burde vært synlig. Kappingen på toppen irriterer, men kanskje er det et gode når alt kommer til alt. Må fundere litt på det.

Men teksten er gyselig og ødelegger 60 prosent av bildeopplevelsen!

:)
Jon-Petter T.
Min konklusjon er at uttrykket blir for enkelt og uten det spennet du normalt har i bildene dine.
Synes hjulsporet står fint, men bilens posisjon henger ikke godt nok sammen med resten - forbinder heller ikke en mercedes av denne typen med brent gummi og slikt :-)
I såfall ville jeg hevet bilen ytterligere i bildet slik at bare hjulet syntes.
Et bilde jeg blir fort ferdig med desverre.
Ellers er det greit å merke bilder med navn og © men pent er det ikke....

J-P
Mats Stafseng E.
Jeg synes komposisjonen fungerer glimrende og motivet og innholdet i bildet treffer bra!

Negativt: Teksten ødelegger veldig mye, mer enn de 60% nevnt over. I tillegg synes jeg bilen blir altfor grafisk og redigert. Dette bildet ville i så måte gjort seg bedre tegnet enn som et fotografi, men ville vært bedre som foto hvis det var litt fargenyanser eller noe annet fotografisk igjen i bilen. Hvis du skjønner hva jeg mener.

Mats
Merethe W.
He-he, ingen tvil om hvem dette er sitt bilde:) Friskt, vågalt, thorfinnsk og originalt. Ville nok hatt bittelitt mer tonenyanser i bilen jeg også, blir litt vel hard.
Frank W. G.
Et befriende deilig bra bilde. Men få vekk teksten, ja.

Frank
Caroline M. S.
Kult bilde! :-) (Skal vel egentlig ikke skrive slikt på Billedkritikken, men pytt, pytt...). Helt greit med teksten synes jeg - har ikke problemer med å se for meg bildet uten tekst (og regner med at du ikke har den der som et dekorelement).
Thorfinn B.
Takk for kommentarer.

Arne: Tja, jeg er litt svak for denne type bilder (hardt og enkelt), men har tatt lite av det i sommer. Dette er et av få eksempler, så jeg må skjerpe meg...

Vedr ''teksten'' eller signaturen kan jeg vel forstå at den virker forstyrrende. Samtidig synes jeg det er helt naturlig at man i det minste gjør det ''litt'' ''vanskeligere'' å stjele bilder. Er vel en grunn til at byråer, som f.eks Samfoto, til de grader ''merker'' bildene sine. Stjeling av bilder er kanskje mer utbredt enn vi skulle ønske å tru? Å kunne bedømme et bilde til tross for en signering bør vi lære oss....! Derfor takk til CMS for støtten :-))
:-))
André M.
Liker det minimalistiske uttrykket, og lar meg undres over historien (sammenhengen mellom elementene). Enig med Arne vedr. kappingen i toppen, ettersom den stjeler fra bilens ''egen estetikk'' (jeg liker biler, og en del av bilers ''personlighet'' i formgivningen ligger i de ørsmå forskjellene i designelementene). Så det irritetrer meg litt at rompa er kuttet...

Elementene balanseres godt i bildeflaten. Men det hadde nok ikke skadet bildet med noe kutt i midten (at elementene kom nærmere hverandre). Innmari svær, hvit flate.

Teksten inni bildet burde vært i gult eller rosa. (Kødda...)
Ishi K.
Selve komposisjon er dette bildet og det forrige meget bra. Men uttrykket er såpass reint grafisk og minner meg heller om plakat eller tegneserie e.l. Kan ikke si det gir meg den store opplevelse. Mer som illustrasjonstegning som bør settes i en eller annen sammenheng. Liker bedre bilder du lagde før i lignende stil men mer fortellende innhold.

Ish
Arne S.
Jeg forstår hvorfor du har tekst, og har heller ingen nevneverdige problemer med å forestille meg bildet uten. Men det er ikke ofte du gir meg anledning til å kritisere, så jeg benytter anledningen. Men jeg ville absolutt foretrukket Arial uten kursiv :-)

Er forresten enig med Jon-Petter i at bilen med fordel kunne vært maskert ned slik at vi får mer fokus på hjulet (sirkelen).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu