Blomst nær sjøen
Bildet inngår i albumet Sommarøya -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeISO 320
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151662} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Frode A.

De er vakre disse, spesielt når du presenterer de som du gjør her.

Jeg syntes denne er bedre enn den forrige, mest fordi denne har varmere toner og et mykere helhetsinntrykk. Komposisjon og utsnitt syntes jeg godt om her. Fargetonene er nevnt, og står godt sammen med bakgrunnen. Ville kanskje klonet bort/dempet et lyst felt nedi venstrehjørnet, ellers ingenting å utsette på dette.

mvh Jan Frode
Morten G.

Nytt flott blomsterbilde, men likte egentlig det forrige bedre!! Selv om dette har mindre reflekser, så synes jeg fargetonene, spesielt i bakgrunnen, var mer ''livat'' i bildet du la ut i går. Men et nytt svært bra bilde.
Ha en flott helg!
Inger-Lise S.

Lekre begge bildene, men jeg liker dette best pga den rolige bakgrunnen.
Fargene her syns jeg også var bedre. Men virkelig fine begge 2:)

Inger-Lise
Karina A.

Elsker blomsten og fargene, spes på bakgrunnen. Nydelige klare detaljer på både blomst og stengel. Tittelen kan kanskje misforstås litt, ingen ting i bildet tyder på at blomsten er nær sjøen. Kanskje med mindre man er ekspert og vet at denne blomsten bare vokser med sjøen? Ikke vet jeg;)

Mvh Karina
Rune L.

K.A.: Hva tittelen angår, så har du helt rett. Men så tror jeg nok ikke denne tittelen betyr så mye fra heller til i forhold til dette motivet. Valgte nå bare en tittel her for å merke bildet. Er tross alt litt lettere å se av meldingene man får hvilket bilde som er blitt kommentert,.

Mvh
Rune
Frank K.

Hei igjen!

Ser at du også her har valgt en høyere iso enn strengt tatt nødvendig. Vet ikke om det gjør noe forskjell for motivet? Dette ville nok også tjent på en litt større DOF, iaf på de mest skarpe klyngene av blomster. Mulig dette hadde resultert i at de to mest ute av fokus (av de synlige) hadde blitt enda litt mer forstyrrende, for det synes jeg disse er. Kanskje du skulle fått med noe av sjøen siden tittelen antyder dette? Dette ville kanskje gjort bakgrunnen litt mer ryddig? Slik som det er forsøkt gjort på mitt bilde her bilde nr. 185916 ?
Rune L.

Takk for kommentarer.
Erland P.

Hej
For mig mangler billedet lidt skarphed,og jeg ville slev bekærre bunden,dejlig baggrunds farvr der frem hæve blomsten
Hilsen
erland
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu