Italia
Italia i fjor sommer.
Liker lyset og blomstene, usikker på komposisjon, prøver å formidle kveldsstemningen.
Bildet inngår i albumet Italia -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-25 22:13:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-08-26 10:12:15
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18 70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger374
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152413} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Torbjørn K.
Veldig fint og varmt lys på veggene her. Jeg synes himmelen stjeler alt for mye oppmerksomhet, og etter min mening blir bildet mye bedre dersom du kutter akkurat der himmelen møter venstre bildekant. Dybden i bildet blir også bedre da. Nede i høyre hjørne gror bildet sammen med den sorte bakgrunnen, så en tynn nøytral ramme ville gjort seg bra her. Bra skarphet.

Torbjørn
Jarl L. B.
Hei Nina. Jeg ser du har fått på ramme :-) Får lyst til å reise når jeg ser dette bildet - og det er jo en god følelse på en regntung kveld som denne. Likte spesielt det gylne lyset på vinduene og taket, og liker det lyse venstre hjørnet øverst mot det mørke hjørnet nederst. Rett og slett et fint bilde med stemning.
Tim Ø.
Min spontane tanke er rett og slett nydelig. Gjentakelsen, alle fargetonene, blomstene på veggen, kontrasten som det grønne gir osv. Så glir blikket mitt opp mot himmelen, og blir der. Ikke fordi den er interesant, tvert i mot desverre ingen ting å feste blikket på, ingen linjer som leder meg videre.

Tror kanskje jeg ville ha valgt stående format. Men du kan selvfølgelig ha gode grunner for det utsnittet du har valgt, ting utenfor billedflaten som jeg ikke ser.

Men manglene til tross. Får lyst til å reise ;-)

Mvh Tim
Steinulf L.
Mitt umiddelbare kuttforlag var som TK's. Etter å ha forsøkt,synes jeg det blir feil, det trenges luft i venstre del av bildet. Alternativt kan du ta et helt ekstremt utsnitt av blomsterkassene og mot høyre forbi takrennen. Men det blir et helt annet bilde. Vanskelig materie, flott lys.
Nina S.
Har fulgt Torbjørns forslag om kutt i øvre kant. For ikke å kutte for mye av husrekken har jeg fylt himmelen med litt simulert beplantning, vet ikke hvor pent det var, men synes kuttet går greit i forhold til husmønene.
Forøvrig, takk for raske tilbakemeldinger.
Mvh Nina
Steinulf L.
Synes v#2 fungerer greit.
Thomas R.
Pent bilde med fint lys og dekorative vegger. Synes det hjalp med den kuttingen øverst. Men personlig ville jeg nok tatt bort mer, både til høyre og i bunn.
Mike T.
Hei Nina.
Bra og stemningsfullt bilde. Jeg liker at det sakte men sikkert blir lysere og lysere mot venstre.
Det er, etter min mening, en bedre balanse i kompen i vers#1 enn i to. Men du har nok vært uheldig med himmelen her, og derfor er vers#2 i mine øyer totalt sett et bedre alternativ.
Mye tettere utsnitt kan diskuteres, men da ville det som jeg liker best med bildet gått tapt.
Hilsen
Mike
Nina S.
Takk Steinulf for tilsendt bilde med helt nytt utsnitt.
Likte det i grunnen best. Takk skal du ha.
Mvh Nina
Marion N.
Min umiddelbare reaksjon var kutt vekk himmelen. Og det ser eg du har gjort etter forslag frå andre:-) Utan den dominerande himmelen er dette stemningsfull og vakker. Flott med gjennskinnet frå sola.

Mvh Marion
Stine J.
Stemningsfullt bilde med litt for mange elementer i v1. V3 syns jeg fungerer fint, stram og konsentrert komp. :-)

mvh Stine
Hans Jacob H.
Versjon 2 eller 3 best i mine øyne. Altså uten himmel.
Jeg anbefaler også å legge på ramme i ps, og ikke bruke foto.nos standardramme. Da kan du legge bildet på kun sort bakgrunn, og dermed unngå det stygge hvite feltet ved andre versjoner når de ikke er nøyaktig lik originalen.
Jan Frode A.
Et motiv med rom for mange spennende utsnitt.
Pendler litt fram og tilbake mellom versjonene. I utgangspunktet liker jeg din (dvs. den orginale)versjonen veldig godt, men syntes allikevel at både 2'ern og 3'ern blir mere spennende. Her holder jeg nok en knapp på den siste.

Farger, lys og detaljer er gjennomført bra i alle versjonene.

mvh Jan Frode
Wiggo T.
Herlig motiv fra vakre Italia! Lyset er jo meget flott her, synes versjon 2 ble best

Mvh
Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu