Thomas
Som dere ser av bildene mine liker jeg å ta portrett. Synes lyset i dette bildet ble bra. I tillegg synes jeg også Thomas slapper fint av. Og for dere som ikke kjenner Thomas, det er ikke ofte den gutten har tid å slappe av et par minutter nei...
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon 70-200mm f2.8
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dag B.
Hallo alle sammen !
Hvor blir det av kommentarene...Jeg har erfart at det er få som kommenterer portrettbilder her på dotten, noe jeg synes er litt dumt. Grunnen til at man legger ut portretter er jo ikke at man ønsker å vise frem en eller annen person. Man ønsker kommentarer for å klare å lage bedre portretter. Så, alle som føler at de har litt eller mye å bidra med når det gjelder portrettbilder.... gi kommenater slik at jeg og andre klarer å lage enda bedre portrettbilder :-)

Hilsen portrett-fan Dag
Chr. G.
Hei! Dette la du ut i går 22:04, og nå er det lørdag formiddag, dette er vel en typisk periode da folk sover eller har andre ting på tapetet... du må nok smøre deg med litt mer tåmodighet.

mvh Chr. Glørstad
(Beklager at jeg ikke har noe vettugt å si om bildet, er ikke i portrettmodus for tiden)
Heidi Anita R.
Hei. Liker selv å få kritikk på bilder, har lært masse av det. Men, synes noen ganger det er vanskelig å gi kritikk på bilder. Spesielt hvis man er litt usikker på sjanger.

Potrettet syns jeg er ordentlig fint. Man ser glimtet i øyet hos gutten. Her er lyset fint også. God dybdeuskarphet bortsett fra ett grønt parti på venstre side som kanskje forstyrrer litt i forhold til resten av bildet. Men, jeg synes dette blir litt bagateller. Overgangen mellom skjorte og grønt er litt merkelig! Har du klonet eller redigert ett eller annet her? Noen små synspunkter fra meg.

:=) Heidi
Elisabeth W.
Hallo selv :-)
Jeg liker portretter, både helt tett på og de som plasserer en person i omgivelser eller med ting som forteller litt mer om dem. Han her er ikke typen til å sitte stille, sier du. Det ser vi ikke på dette bildet, men da er det kanskje desto mer om å gjøre å være klar med kameraet når han er i ro. Han ser jo ikke mer rastløs ut enn at det går an å få god kontakt med ham, da! Ansiktsuttrykket virker naturlig. Du har valgt omgivelser der det ikke er noe annet som bidrar til historien bildet forteller. Når det er sånn liker jeg godt det utsnittet du har valgt, jeg trenger ikke f.eks. mer grønt eller mer hvit skjorte. Fint forresten med skjorta som har noen detaljer, men ikke er full av farger eller mønster som ville avlede oppmerksomheten.

-- Elisabeth
Dag B.
Takk for kommentarer alle sammen. Til Chr. Vil bare få si at jeg ikke er utålmodig men jeg synes generelt det er lite kommentarer på portrettbilder.
Til Heidi, jeg har ikke rørt overgangen mellom skjorte og det grønne. Mulig grunnen er at Thomas sitter gangske mye foroverbøyd og at det pga stor blenderåpning blir såpass uklart allerede ved overgang skuldre/bakgrunn. Og Elisabeth, hyggelig at du kommenterer den hvite skjorta. Det var et bevisst valg og fungerte bra. Øvelse gjør mester. :-)

mvh Dag
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu