øy i tåke hav
på båt tur i tromsø i sommer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Joakim T.

Flott med den mystiske auraen skodda rundt fjellet skaper og fint med de skarpe refleksjonene fra sola i vannet. Komposisjonen blir dog for statisk - ville kuttet vekk en del av havet i forgrunnen (og muligens noe av himmelen ogsaa).
ingebjørg fyrileiv g.

Oj, dette var et spennende og interessant bilde. God stemning og fine farger. Liker godt solrefleksene. De lager litt liv i bildet. Jeg tror ikke at jeg ville ha kappet noe.

hilsen ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Nydelig stemningsbilde der lyset og tåken tilfører bildet det meste:-)
Mvh-iav-
Elisabeth W.

Jeg tenker nok også at du kan beskjære litt , ta sikte på en annen fordeling av bildehøyden, enten du kutter oppe, nede, eller begge deler. Nå har du omtrent halvparten hav og halvparten himmel, det kan bli spenstigere enn det. Kanskje du har beskjæringsmuligheter på høyresiden også? Prøv deg fram! Fjellet, endel tåke, refleksene i vannet - alt det må med, men se litt mer på hvilket utsnitt som gjør samspillet mellom dem, og balansen i bildet, best. Fine farger!

-- Elisabeth
Tone B.

Meget flott motiv og veldig spesiellt med tåken som ligger rundt øyen. Komposisjonsmessig synes ikke jeg du er helt i mål. Som andre er inne på også, så synes jeg at komposisjonen blir for statisk med den midtstillte horisonten. Jeg ville kuttet en god del av himmelenda da jeg ikke synes den tilfører bildet noe. Sjøen med sine små bølger og reflekser tilfører bildet både dybde og liv. Flott blåfarge på sjøen også. Fint bilde med større postensiale!

mvh Tone
Eyvind R.

Svært pent landskapsbilde. Flotte linjer former og farger. Ville kuttet bildet endel i bunn eller i topp.. begge deler kan gi bildet noe mer.

MVH Eyvind
Tim Ø.

Har litt blanda følelser for denne. Flott motiv, med fjellet som stiger opp fra havet/tåka. Men mangler noe ekstra i himmelen, eller i sjøen. Nå er jeg kritisk.

Det som drar opp er sølvskimmeret til venstre. Men, det blir delvis ødelagt av arti(g)fakter enten fra kamera eller fra overdreven oppskarping. Kanskje en kombinasjon.

Mvh Tim
Ina W.

wow! dette var vakkert, flott med tåka. Ville kuttet havet i forgrunnen, og kanskje plassert fjellet mer i det gyldne snitt! men et flott bilde, helt klart!
Johan G.

Dritfint. Synes det funker fett med mitstillelse her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu