Søker fjorden
Tatt ved Tyrifjord på Røyse. Nok et bilde av min bestevenninne.
Jeg liker uskarpheten og mystikken i bildet. Liker også vannets bevegelse.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger539
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bent O.

Hei Karianne, dette bildet syntes jeg var tøft! Likte den bluringen som er gjort i bildet og bevegelsen i bølgene. Hvis jeg skulle kritisere noe så har jeg to punkter jeg vil nevne:

1. Horisonten er noe skjev, ser nesten litt rund ut? Har du brukt en kraftig vidvinkel kanskje?

2. Ville ha plassert jenta i andre siden av bildet slik at hun ser inn i bildet, og ikke ut av det.

Men som sagt, tøft bilde.

Mvh Bent
Karianne S.

Takk for det Bent! Fint å få kommentar! Det med horisonten er jeg enig i, men det får jeg jo ikke gjort med noe med nå, men skal prøve å huske det neste gang jeg tar et horisont bilde. Ellers det du sier om å plassere modellen i andre siden av bildet, er jeg ikke enig i. Jeg har plassert henne der med vilje og jeg synes nesten det er litt av ''poenget''. Utradisjonelt i alle fall. Men tusen takk for bra kommentar.

-Karianne:)
Bent O.

Hei igjen Karianne.

Det med horisonet kan du gjøre noe med etter at bildet er tatt. Enkelt å rette opp i Photoshop, men nok om det. Så lenge du har gjort et bevisst valg med hensyn til plassering av jenta i bildet, og du er fornøyd, da er det jo greit. Fint at du har tenkt igjennom det. Blir spennende å se hva du kommer med fremover.

Ha en riktig god helg.

Mvh Bent.
Peter W.

Härlig stämning i bilden måste jag säga. Fint ljus och vacker färgskala. Fint komponerat även om jag tycker det är synd att du kapat hennes fötter. Har du kört på högt ISO tal här? jag tycker den känns aningen brusig. Hursom helst så är det en snygg bild!

Mvh Peter
Erik B.

Hei Karianne. Du tar flotte bilder, og dette er intet unntak. Syns også at det er viktigere at modellen ser ''rett'' ut enn at horisonten gjør det, så her gjør det ingenting at den heller litt. Du er bokmerket.
Hilsen Erik.
Karianne S.

Hei Erik! Takk for oppmuntrende og positiv kommentar! Gjorde meg glad:) Skal sjekke ut litt flere av dine bilder også. Kult du liker bildene mine!

-Karianne
Marius S.

Heisann

Liker bilde veldig godt, mystisk og får en skummelfølelse. Du utrykker mye i bildene dine og det er meget bra. Det eneste jeg henger meg litt opp i er det avkutta foten, men ellers et topp skremmende bilde.
flott levert

jms
Geir F.

Flott bilde:
!: Jeg synes det er et flott valg du har gjort med at hun ser ut av bildet.
2: Kunne likevel tenke meg ørlitegrann mer luft til venstre.
3: Horisonten unerstreker den sinnstemningen jeg oppfatter at dama har. (disharmoni) Men også her kunne det gjort seg med ørlite grann mer luft i topp.
4. Ellers skulle jeg ønske at foten ikke var kuttet.

Dette var egentlig pirk, men det hører med. Bildet var i sin helht meget godt utført. Lyset til høyre veier flott opp bildets komposisjon

-geir .f-
Karianne S.

Takk for rosenende kommentarer! Er helt enig når det kommer til foten hennes, det var en bommert. takk igjen:)

-karianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu