Ta hånda mi
Dettifoss, Island. Fossen er den mektigaste i Europa, 44 m høg og 100 m breid. Får sug i magen når ein kikka utfor kanten...
Bildet inngår i albumet Sagaøya Island -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-06 00:24:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger483
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hans Jacob H.

Oj, her var det mye vann! Har selv vært og sett på Gullfoss i sommer, men denne fossen er vel enda større. Ikke de beste lysforholdene her kanskje, men man får jo et godt inntrykk av dimensjonene, med mennesker både i forgrunn og bakgrunn.
Steinulf L.

Dette var bra. Menneskene gjør bildet her og gir inntrykk av dimensjonene. I tvil om himmelen over fjellet til høyre skal være med eller om den bør kuttes bort.
Camilla S.

Heisann

Dette var mektig og grått bilde.
Synes det er knallbra med de to i orange som lyser opp bildet.
Mulig jeg ville prøvd meg på andre utsnitt også.
Spennende motiv.

-Camilla
Torunn Maria H.

Tusen takk for kommentarane, det blir satt stor pris på!

Prøvde ut litt fleire utsnitt i ps, og enda opp med en v2 (annbefalast å sjå i fullskjerm då der kom ein breid kvit kant under bildet) Følte kanskje at en kom endå tettare innpå vannmassene her.

v1 eller v2?

Mvh, Torunn :)
Tore Johan V.

Her har du klart å ta et bilde som virkelig føles levende. Kan nesten føle kraften i fossen. Stort pluss for at du har med de to nede i venstre hjørne. Liten minus for liten dybdefokus.

-TV
Fred S.

Dette er den mest infernalske fossen jeg har sett, og omgivelsene forsterker følelsen av utemmet natur. Ikke rart Odd Nerdrum har slått seg ned på Island... Håper du tok mange bilder her, ser du har enkelte litt ''fantasy''-inspirerte motiver, og dette er en setting som er midt i blinken for slikt. Fin kontrast oppnår du med de to fargesterke personene. Absolutt ''godkjent''.

vh fred
Sidsel A.

Mektig natur, flott fanget, men det er jo de to oransje fargeklattene som ''gjør bildet''. Blinkskudd!
mvh Sidsel
Kristoffer L.

Dette var en mesterlig gjengivelse av en helt utrolig foss!

Bildet gir meg sterke assosiasjon av noe mørkt, ondt, bestialsk og drønnende - sikkert mye på grunn av det mørke, gråbrune vannet i fossen.

Dette var meget bra!

- Kristoffer
Kristoffer L.

PS.

Interessant med fossens navn også: ''Dettifoss''. En foss en detter i. Jeg tipper denne fossen har tatt en del mennesker i løpet av noen tusen år. Bildet ditt får utrolig godt fram denne fryktinngytende, voldsomme kraften i fossen.

Ole Walter S.

Et helt RÅTT bilde i mine øyne, den grå nesten sølete elven og de to herlige oransjfargede personen til venstre i bildet. Oransj gjør helt klart mye av bildet. Veldig bra!

Ole Walter Sundlo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu