ved havet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-06 09:39:22
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tove E.
Fint motiv med sterke komplementærfarger, men jeg tror du kunne fått mer ut av dette. Jeg synes det diffuse feltet nederst forstyrrer veldig. Skulle også gjerne sett noe mer dybdeskarphet på hovedelementene i bildet. Ikke mye mer, men bare slik at de bakenforliggende linjene ble litt mer interessante. Hvis du også hadde valgt utsnitt slik at ikke den blå flaten ble så stor, så hadde bildet blitt lekkert, synes jeg da.

Det ble kanskje mye negativt, håper du tåler det. Slike motivvalg er helt etter mitt hjerte, så jeg skulle gjerne sett at du hadde flere på lager.
Thorfinn B.
Utfordrende skildring av havet og svaberg med Messinglav. Mulig forgrunnen i defokus blir forstyrrende og at du kunne rendyrket linjeføringen bedre ved å kuttet denne noe.
Karl Morten R.
Nydelige farger ! Ser at du har tatt med en uskarp forgrunn for å ramme inn hovedmotivet. Lurer på om den kunne hatt litt mer skarphet i seg ... (Dette er selvfølgelig en subjektiv vurdering som ikke tar fullt hensyn til den kunstneriske tanken bak bildet). Bakgrunnen fungerer veldig bra ! Herlig blåtone og fin blur i fjellknausen samtidig som en kan skjelne litt lav også her. Hovedmotivet er skarpt og med mettede farger. Bra komposisjon. God eksponering. Et flott bilde.

Mvh
Karl Morten
Thomas R.
Fine farger og kontraster, er litt mer usikker på linjeføringen og valg av så grunn fokusdybde. Kunne som de andre ønske mer skarpe detaljer og mindre blur i forgrunnen.
Ann F.
Fargene tiltaler meg, sterke komplementærfarger.

Nå er det akkurat litt for mye forgrunn til at bildet tar helt av. Jeg ville nok beskåret like under de tre gule lavflekken i forgrunnen, da får du også med en del av den uskarpe forgrunnen som har samme form som den uskarpe bakgrunnen, og den uskarpe forgrunnen som blir igjen blir en positiv tilvekst og ikke et forstyrrende hinder øyet skal over før det møter hovedmotivet.
Fint at fargen på lavet gjentas i deler av bakgrunnen.

Mvh Ann
Jan O Ø.
Hei. Og tenk om du hadde beskjært dette i nedre kant. Da hadde dette blitt SÅ bra.
Mvh Jan O.
Magnar B.
Takk for nyttige innspill! Vil nok eksperimentera meir m dybden ved neste korsvei… Har lagt ut v2 med mindre forgrunn. Er veldig fascinert av spenning mellom skarpt og uskarpt likar å sjå naturen frå ein ''ny vinkel''… samtidig som eg vil ta naturbilder… takk for hjelpa så langt!
Jan O Ø.
Hei igjen. Veldig mye bedre synes jeg.
Mvh Jan O.
Inger Anne Maritsdotter V.
Et spennende bilde med den korte dybdeskarpheten.
Eg likte først og fremst fargene.
Best i #2.
Mvh-iav-
Karl Morten R.
Versjon 2 ble bra ! Fortsett å eksperimentere med spenningen mellom skarpt og uskarpt ! Du har virkelig potensiale ! Prøv også ut forskjellige retninger av lysets innfall på motivet. Det kan kanskje ha noe å si for hvordan 3-dimensjonaliteten kan oppleves stekere ...?

Mvh
Karl Morten
Avsluttet .
Spännande kontraster mustiga färger. En bild fylld av energi! Verjson 2 är verkligen bra, där skärpedjupet i bakgrunden kommer till sin rätt.
Mvh
Elisabeth
Jan Frode A.
Vsersjon #2 er flott, skikkelig flott.
Spennende farger som spiller godt på lag. Flott utsnitt med god balanse innover i bildeflata.

mvh Jan Frode
Camilla S.
Heihei

Dette likte jeg svært godt, farge kombinasjonen sitter utrolig bra.
Skikkelig maritimt og velkomponert.
V2 funker best i mine øyne, ble bra når du kuttet bort det uskarpe i forgrunnen.
God helg:)

-Camilla
Fred S.
Messinglav; da har jeg lært det. Har studert dette gule ''belegget'' som steiner og svaberg ofte har også ved kysten her i Namdalen, og har også forsøkt meg på noen bilder. De ble ikke bra nok, men det synes jeg ditt ble, og når du følger rådet om å kutte den litt forstyrrende forgrunnen, sitter du igjen med virkelig severdig og pent bilde.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu