Båthus, Stryn
Utstyr
  • Trekasse
  • N
  • Brennviddeca 75mm
  • Blender-
  • FilmtypeAPX 100
  • Nei
  • AnnetGummitrykk
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tom N.

Liker bildet! Antar at pc skjermen ikke kan gjengi det som sikkert er en flott ''struktur'' i bildet.
Mvh
Tor-Erling T. R.

Hvis ikke PC-skjermen kan gjengi det, hva er da vitsen med å vise det på en PC-skjerm? Poenget må være at vi bedømmer det ut fra PC-skjermen og ikke hvordan det egentlig kunne ha vært.

Jeg synes dette virker som overdreven bruk av filter i Photoshop, noe som jeg ikke har så mye sans for. Jeg ser jo nesten ikke hva som er på bildet.
Birger A.

Takk for innspill/ros.

Tor-Erling: jeg er ikke direkte uenig med deg, men mener at jeg her til en viss grad får frem effekten av struktur i papiret jeg har brukt. Den er faktisk grovere på skjerm enn på originalen, men uten den tredimensjonale effekten strukturen i papiret gir.

Hvis jeg skal tolke det første utsagnet ditt litt ekstremt, og det gjør man jo gjerne hvis man ønsker å diskutere litt, så er det ikke noen vits i å digitalisere et bilde hvor papirets karakter gir et bidrag til opplevelsen, da dette sjelden kommer til sin fulle rett ved visning på skjerm.

mvh
Birger
Tor-Erling T. R.

Nei, nettopp. Jeg tviler ikke på at papiret er kult. Men det vises ikke på nettet.

Og da yter det ikke rettferdighet til bildet ved å vise det fram her. Det hadde vært artig å sett hvordan originalen er.

Mvh. :)
Carsten A.

Det er ikke godt å vite hvordan originalen (på et strukturert papir) ser ut, og uansett kan vi ikke her bedømme noe annet enn bildet slik det blir vist her. Bildet (som vist) er svært gjengrodd/grumset. Dette forsterkes ved at bildet såvidt jeg kan se heller ikke har maksimal svertning. Jeg får heller ikke inntrykk av noe særlig interessant motiv.
MVH CA
Tom N.

Synd at skjermen ikke kan gjengi det som originalen.(selv om jeg ikke har sett originalen) Må jo tro at det ville vært fint. Å ta et bilde med storformat, og lage et gummitrykk------for så å mishandle det digitalt, det ville jo være helt bort i natta!!
Enig i at bilder må ses slik de kan vises her. Derfor vil nok mange bilder fremstå (mye) dårligere enn det de egentlig er.
Det blir jo egentlig bare handlingen og farge/toneskalaen som kan vises. Bilder som har størrelse og struktur som en del av innholdet vil jo ikke få den plass de fortjener. Synd men sant.
MVH
Torbjørn V.

Kult bilde, og etter å ha sett orginalen (som er mye bedre) kan jeg si det! Men fortjener nok en bedre fremvisning enn her!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu