Vasket bort
En forlatt følelse der det som var er i ferd med å bli borte.
Som en lang Chris Isaak-sang.
Bildet inngår i albumet Vann - Vann er en god hjelper for en fotograf, og kan omskape motiver fullstendig. Her er noen forskningsresultater!
Utstyr
  • Olympus C-5050
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kristoffer L.

Meget velplasserte små dammer gjør dette til et interessant bilde med rom for tolkninger.

Som et alternativ kunne det vært interessant å se en variant av bildet tatt rett ovenfra, altså uten fortegningsperspektivet vi ser her.

- Kristoffer
Karl Morten R.

Er dette manipulert i PS, eller er det et bilde slik kameraet oppfattet det ? I alle fall: Et meget spennende bilde ! Min subjektive tolkning: Hva man ser og sier har en tendens til å til å bli utflytende over tid ... Gir meg assosiasjoner til det flygende røde sløret i et av bildene på albumet; ''Wish You Were Here'' av Pink Floyd.

Mvh
Karl Morten
Avsluttet .

Liker bildet godt, selv om det er litt creepy. Særlig det at du har plassert vann over øynene er med på å gjøre det litt spøkelsesaktig og uoppklart på en måte...
Mvh Anna
Fred S.

Dette er i alle fall ikke en utvannet Chris Isaak, og siden ''Wicked game'' er det eneste jeg forbinder med CI, skal jeg ikke uttale meg om den siden av saken. ( men Wicked Game er ikke bare-bare, og hvis en får det hele servert v dandert med Helena Christensen som musikkvideo er det jo bare å smelte...)
Ellers ble dette faktisk ganske så mystifistisk og stilig, og vann som symbol på noe som vaskes bort i tilværelsen er ikke ueffent brukt her.

vh fred
Peter W.

Riktigt bra detta, gillar verkligen denna bild!

Mvh Peter
Avsluttet .

En spännande bild, där jag får asociationer till censur.. Dränkt syn, dränkt tal, ''finns men gör dig inte hörd och se inte vad du vill..''
Tycker du behandlar porträtt med en orginalitet och fantasi som berör. Gillas!
Mvh
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu