Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155102} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristoffer L.

Det er gode - og fint disponerte - flater og farger her.

Er litt usikker på det med kjolen. Den er fargerik og morsom, og så er det det at mann i kjole vekker litt ekstra oppmerksomhet. Men mannen er veldig lite femi. Og kanskje ønsker du en slik selvmotsigelse i bildet? Det fungerer jo, men for meg utgjør altså denne litt macho fyren likevel et visst fremmedelement i bildet - den biten som gjør at jeg ikke roper høyt hurra, selv om bildene i denne serien ellers er gode. ;-)

Jeg tror bildet og serien ville fungert minst like godt om mannen hadde hatt en mørk dress på - eller for den saks skyld vært helt uten klær - bortsett fra paraplyen, som selvfølgelig burde vært med, uansett. Er det kjolen som skal selges, tror jeg at en dame inne i den sannsynligvis ville solgt den mer effektivt i disse bildene, enn denne karen gjør. ;-)

Du skal likevel ha ubetinget ros for hvordan du har arbeidet med disse bildene. Lokasjoner, former, flater, farger, komposisjon osv. - det er sikkelig bra gjort, alt sammen. Virkelig et bra, og visuelt sterkt, håndverk!

- Kristoffer
Pål Hilmar S.

Et pussig komponert bildet som vitner om at du har evnen til tenke litt uutenfor standard. Det er så mye å ta tak i her, og så mye tolkningsmuligheter, at jeg lar det stort sett ligge. Må la det få modne seg litt. Fargene er vågale og sterke, og det er umulig å ikke bli påvirket av dem.

Som sagt et pussig, om ikke underlig motiv, som trigger min nyskjerrighet. At det er et meget godt teknisk bildet er selvfølgelig et stort pluss.
Rune Edvin H.

Hei, nå begynner vi å få litt form her....
Bra skygge. Kjolen kler forresten Christer ganske godt.
Rune
Christer B.

Legger merke til at kommentatorene her synes modellen er macho... det er jo ikke så rart... krmfhh... følte meg alt annet enn macho i den outfitten der... legg forøvrig merke til den stolte pondusen, bærre lækkert.
Kristoffer L.

Ehh... jeg får vel føye til at som et rent fotografisk stunt fungerte det jo slett ikke verst.

Nå vet jeg jo også hvordan du ser ut, Christer. ;-)

- Kristoffer

Mona R.

Takker for gode og hyggelige tilbakemeldinger :-)

kristoffer: jeg ønsket en selvmotsigelse i bildet, at mannen ikke skulle være feminin men en mann i kjole (derfor beholdt skoene). Kjolen skal ikke selges ;-)
Kristoffer L.

Mona,

Joda, jeg skjønte jo det... ;-)

Likevel tror jeg konseptet kunne ha fungert enda bedre med en mer feminin/androgyn mann inne i kjolen. Da ville vi hatt noe å lure på: ''Er det en mann, eller er det en dame?'' Med joggeskoene og skjeggstubben her ble det liksom ingen tvil.

Ta gjerne en titt på bilde nr. 189891 som en illustrasjon av hva jeg mener. Konseptet bak dette er jo et annet enn ditt, men effekten er ganske interessant...

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu