Høstløv
Dette er et bilde tatt en flott høst for noen år siden. Nå går jeg bare rundt og gleder med til høstfargene kommer til lavlandet Ü
Fotograf
Utstyr
  • Nikon F90x
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeKodak E100S
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger614
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155425} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John B.
Meget bra, dette likte jeg.
Per Espen T.
Delikat bilde.... flotte farger.
Ronnie S.
Interessant angrepsvinkel på noe kjent. Får en følelse av glass. Syntes dog at bildet kunne trenge enda litt mer.......''glass feeling'' Uten at jeg kan gi deg noe svar på hvordan :-)
Ann F.
Et motiv av den typen det er vanskelig å ta inn over seg, å finne hode og hale (eller stilk og bladtupp, om du vil), på nært hold. Det er lettere å øyne motivet på thumbnailen - eller reise seg fra PC'en, hente kaffen og se på bildet på vei tilbake.
Egentlig ikke et bilde for et lite format som en PC-skjerm i det hele tatt, men på veggen eller diasskjermen et stykke unna.
Kontrasten mellom det matte løvet og den blanke overflaten som omir det (hva er det, forresten?), fungerer, men akkurat her kunne jeg tenkt meg skarpheten plassert litt lenger frem i horisontalplanet, dvs. nærmere meg.

Mvh Ann
Thomas R.
Vakkert fargespill i vannet. Er enig med AF om at fokuspunktet kunne lagt nærmere. Savner også ett litt mer plettfritt løv som hovedmotiv :-)
Kim A.
Hei og takk for alle kommentarene. Må nok si meg enig med både Ann og Thomas angående skarphetsplanet. Dette er et bilde som jeg er sånn passe fornøyd med. Det som ''irriterer'' meg er mangelen på dybdeskarphet. Vanskelig å velge et passende fokuspunkt slik at det beste ville antageligvis vært å økt den. Motivet og fargene derimot er jeg godt fornøyd med. Fargene i bildet og lysbrytningene i kanten av bladet kommer av at det er et tre med gult høstløv som speiler seg i vannflaten. Der hvor vannet bøyer seg mot bladet får en inn speilinger av himmelen over samt trestammene rundt meg. Det er også grunnen til at det ikke hadde gått å brukt et standpunkt ovenfra. Da hadde en mistet den gule speilingen i vannet rundt.

Mvh Kim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu