Stengsel
Utstyr
  • Nikon D100
  • 17-55/2.8
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155649} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Marina R.

Dette likte jeg godt.
Flotte farger og skikkelig sprut i bilde.
Høsten er klart den flotteste årstiden for naturbilder.

Marina
Lasse E.

Wow, flott bilde. Her kan man virkelig si at panorame kler bildet. Liker spillet på varme og kalde farger, men kunne gjerdet vært renere hvitt? På min PC er det som om det røde i blomstene i forgrunnen nærmest spruter ut av bildet. Er det optisk (rødt føles jo gjerne nært), eller har du gjort noe spesielt med bildet?
Lasse
Tone A.

Eit flott naturbilde med stor dybde, fine fargar og flotte linjer. Gjerdet er kvitt på min skjerm, og det skaper både kontrast til dei flotte fargane, fine linjer og stor dybde i bildet. Flotte haustfargar i dette landskapet, det er ulike parti bortover. Flott lys og fine blåtonar på himmelen med dei lette skyene! Flott komposisjon!
:) Tone
Ina W.

flott:) fine farger og motiv. god dybde i bildet. Liker det godt!
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var nydelig, Jarle! Flotte farger og dybde. Enig med de forrige talernes positive ord. Utrolig bra :)

Hilsen ingebjørg
Vegard B.

Ja, dette var et flott høstbilde. Bra på alle måter...Kunne muligens tatt med litt mer av bakken?

V
Jan Frode A.

Dette syntes jeg ble veldig bra!
Flott komposisjon og bruk av inndeling i bildeflata. Gode farger i forgrunnen, så absolutt høst. Linja innover i bildet mot høyre som gir god dybde. Himmel med lette skyer. Jada, vakkert er det! :-)

mvh Jan Frode
Rune T.

Hei Jarle!
Med dette bilder bidrar du til å minne meg om våre flott det var på Øyerfjellet. Liker linjene i bildet - det bærende elementet. Klokkeklart både i farger og skarphet som kontrast til det røde og det blå. En minimalistisk stil jeg har stor sans for!
Mvh
Rune
Rune N.

Et bilde med ''smell i'', både mht farger og komposisjon. Slutter meg til rosen!

mvh
Rune
Jarle W.

Takk for mange oppmuntringer, alle sammen! Dette gjerdet er lyst trehvitt, men har ganske blank overflate slik at det speiler himmelfargen.
De livlige høstfargene er blåbærlyng som har ganske friske farger på denne tiden (bildet er fra Hafjell, Øyerfjellet). Jeg har brukt polafilter på bildet. I tillegg til å gjøre himmelfargen dypere fjerner filteret overflatereflekser i vegetasjonen slik at kameraet ser dypere ned i fargestoffene i bladverket.
Nina S.

Ser du er glad i blått og du er en blåfargens mester.
Dette var et ypperlig motiv for panoramaformatet, et vakkert skue.
Jeg får imidlertid ikke en ''stengt''følelse av dette bildet, slik tittelen kanskje antyder, veldig bra. Og gratulerer som ukens fotograf.
Mvh Nina
Jarle W.

Det er mye himmelblått ved bruk av polafilter! Blått er en relativt grei farge å håndtere mot skjermbruk, det vanskelige er ofte å videreføre nyanser og lys til papir, særlig til 4-fargetrykk. Og det er ofte vanskeligere å lage bildetitler enn å lage bildet.

mvh Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu