En i mengden
Disse punktene, som de svir.
Bildet inngår i albumet Oslofolk - Fokus på Tigerstaden og dets innbyggere.
Utstyr
  • Olympus C-5050
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Jeg savner et fokus punkt.
Mvh
Mikal Strøm
Marius N.

Jeg tror kanskje det hadde sett bedre ut hvis du hadde plassert den ''ene'' midt i bilde. Og satt det i noe som skiller seg ut f.eks skarpere.

Marius Glittum
Olav L.

Enig med de to foregående her, at det ville gjort seg med et ansikt eller en person som var skarpt i midten.
Pål Hilmar S.

Takk for kommentarer.

Jeg ser poenget deres, men må si meg litt uenig da det er det opplagte valg. Liker ideen om en anonym i rekken som alikevel faller utenom normen. At fokuspunktet mangler kan vel dikuteres. men etter alle fotografer lærebøker har nok dette motivet ingen sjans. Men sttrengt tatt gir jeg litt blafen i det. Fasitsvar er det nok av på Foto.no.
Aleksander L.

jeg syns dette bildet er bra jeg, bra noen ikke alltid må kjøre etter boka. liker at den ene er litt blurry og ikke helt skarp med en gang jeg såg det fikk jeg sånn ''blair witch project'' feeling.(scary). er ikke sånn verdens beste bildet men kult lissom:)
stå på.

Alien
Ole E.

Hehe, dette likte jeg. Jeg begynet å ''lese'' bildet fra venstre, og jeg skvatt da jeg så personen i grått som stirrer mot kameraet.
Erik B.

Likte dette. Særlig at det ser ut som om du har lagt på et øye for å få den blur-effekten. Det gir bildet en litt annen dimensjon også... Her lyser det angst lang vei.

Hilsen Erik.
Jan Frode A.

Den spesielle effekten drar blikket og oppmerksomheten innover mot midten av flokken som ser riemlig engasjert ut med blikket vendt mot noe utenfor venstre bildekanten. Bakenfor igjen, folk med ryggen snudd til, og så denne personen i sort/hvitt helt mot høyre, som blir bildets egentlig fokuspunkt med oppmerksomheten vendt mot noe helt annet. Et spennende bilde på mange måter. Veldig spesielt og severdig.

mvh Jan Frode
Kristoffer L.

Her vil jeg slutte meg til de positive kommentarene ovenfor. Mange av bildene dine ser jeg på som bruks- eller illustrasjonsbilder, og dette er et meget godt sådan.

Her ser jeg for meg bruk i forbindelse med stoff om ensomhetsproblematikk, eller forskjellige andre sosiale tema. På bilder som eventuelt skal brukes slik, tror jeg imidlertid at en skal være varsom med å fokusere inn på identifiserbare personer, så sant det da ikke er noen en har avtalt med. Derfor vil jeg foreslå å svekke ansiktstrekkene til kvinnen til høyre litt.

Uavhengig av dette vil jeg si at bildet er meget godt, og fungerer meget godt som historieforteller/spørsmålsstiller...

- Kristoffer
Avsluttet .

jeg så på bildet og fulgte den 'dra inn' effekten, men så ingenting, så plutselig la jeg merke til personen ved siden av og ble overrasket og litt skremt. Jeg syns det var utrolig kult, måten jeg så bildet på. så for meg er det virkelig vellykket. bra du ikke har så sterke farger rundt hovedpersonen, på de andre folkene, for da ville det vært enda lettere å se den grå personen. Synes dette var veldig kult

karoline
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu