Jeg vet dette er et svært tradisjonelt bilde, men ønsker kommentarer allikevel, spesielt dersom noen der ute er flinke på lyssetting, så er jeg svært glad dersom jeg får komentarer angående det. Fyr løs!!!!
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF NIKKOR 28-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetbetraktes best i fullskjerm!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger827
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Dette var da som du selv sier, et veldig tradisjonelt bilde. Men det er et bilde foreldrene helt klart vil like. Hva med å ta et tettere utsnitt for å bryte litt med det tradisjonelle? Jeg liker uttrykket på barnet. Har egentlig ikke noe å utsette på dette. Eneste er at bare bittelitt av øyret på venstre side vises (så er jeg alltid veldig pirkete på slike små detaljer også da..)

Mvh Anita
John G. N.

Flott bilde, med god lyssetting. Men jeg snakker ikke utifra erfaring. Likte dog bildet. Mulig bildet virker litt midtstilt, eller?
Vibeke P.

takker for kommentarer!

Pirkete skal man være, øret kan jo fjernes digitalt, men blir ikke det feil, han hadde jo to..!?!

Ja bildet er midtsilt, ikke verdens mest spennende komp. men det har fungert på den måten i svært mange år, så det funker vel noen år til, men selvfølgelig går det an å være sprekere i kompet!

Vibeke : )
Avsluttet .

Syns ikke det blir feil å fjerne det, i og med at man ikke ser hva det er slik som det er nå. Ellers måtte han vendt hodet sitt litt mer under fotograferingen :)
John G. N.

Personlig synes jeg øret kan være der uten å fjernes digitalt. Synes forøvrig det er god blikkontakt med fotografen. Og derfor så ikke jeg den detaljen dere diskuterer, altså øret....første gangen jeg så på bildet.
Bjørn Gunnar S.

Liker både lyssettingen og uttrykket i barnets øyne... Komposisjonen derimoter også jeg usikker på... Bildet virker jo ikke midstilt slik det er nå.. Det faktum at øynene er plassert på den siden av bildet med minst luft, bidrar til at komposisjonen heller litt til venstre.. Jeg ville heller prøvd å trekke barnet mer til høyre i komposisjonen, med ryggen helt ut til kanten av bildet.. På den måten vil barnets øyne få litt luft å stirre ut i....
Vibeke P.

helt enig med deg gunnar ang. ryggen helt ut mot kanten. Takk for den : )

Vibeke : )
Nils B.

Heia Vibeke
Barn er en ren fornøyelse og en hærlig blanding av frustrasjon og utfording å fotografere. Når det gjelder dette bildet ditt så tar lyssettingen på skulderen for mye oppmeksomhet bort fra barnets delikate og lure smil. Tror nok om du hadde hatt den lampa som treffer til høyre noe lenger tilbake og litt mer kraft i lampa til venstre så hadde bildet blitt enda bedre enn det er nå. Ikke det at det ikke er bra, men du ba om meninger og dette er min. Bildet virker på meg noe hardt med noen litt uheldige skygger som f.eks den ved munnen. Uansett så liker jeg bildet men det har helt klart etter min mening forbedringmuligheter. Igjen, det er jo smak og behag dette da.
mvh Nils
Anne-Grethe S.

Ja da det er eit tradisjonelt bilde men dei er jo ofte flotte og det er i alle fall dette. For eit herleg blikk og smil på denne nydelege ungen.
Lyssetting har eg ikkje greie på, har nettopp kjøpt meg studioblitzar sjølv, men eg seier kva eg meinar like vel. Eg synest lyset blei litt hardt, spesielt på skulderen. Skyggen frå armen var litt uheldig. Når det gjelder skyggane i ansiktet synest eg dei berre er positive. Smilet blir enda meir framtredande med skyggen.
Eg er enig i at barnet burde ha vore meir til høgre i bildeflata.
Er bildet behandla i PS el.l? Du får så fine hudtonar på bildene dine.

Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu