uten tittel
ønsker tilbakemelding på lysbruken spesielt, men setter stor pris på alle typer kommentarer.
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF NIKKOR 28-105mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger829
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vibeke P.

enten så kommer det ingenting, eller så kommer alt på en gang. Sorry at jeg overlesser dere med bilder, men jeg får prøve å komme litt igang igjen - jeg har vært en smule treg i det siste. Fyr løs!

Vibeke : )
Ole Magnus M.

Dette er flott og uttrykksfullt, med unntak av den lille svært lyse trekanten under øyet som du sikkert har lagt merke til fungerer lyssettingen svært godt. Flotte toner. Er usikker på hvor begeistret jeg er for softingen, er dette i etterarbeidet eller er det gjort på noen annen måte?

Du kunne kanskje kuttet litt i høyre kant, lurer på om du kunne kuttet så langt bort at du fikk bort øredobben - jeg klarer ikke helt sette fingeren på hvorfor jeg føler at det ville vært riktig, men jeg inbiller meg nå en gang det.

Dette flotte portrettet har du all grunn til å være fornøyd med!
MVH
Ole
Avsluttet .

Hei Vibeke, fikk lyst å kommentere dette selv om jeg ikke er en dreven fotograf. Men fra en tegners synspungt og en stor fan av dine bilder så er dette et flott motiv. Lyset kunne ha kommet litt mere forfra slik at skyggene ble litt mere markerte og at øredobben fikk litt lysglimt. Du får sikkert dette i email i form av en tegning :-)
Fred S.

Øredobben får meg av en eller annen grunn til å tenke på Jan Vermeer`s bilde ''Girl with å pearl earring'' ( Et bilde som forøvrig heter noe annet, men som som har blitt behengt med det navnet etter bok/film med samme navn)
Vermeers modell har ansiktet vendt i halvprofil i samme retning, men med blikket mot seeren. Kunne tenkt meg et tilsvarende blikk her; til tross for at selve det fotografiske uttrykket er vart og følsomt, får jeg litt ''reklame for fuktighetskrem''-følelse når jeg ser bildet.
Men tiltalende og vakkert er det, og lyssettingen din fungerer helt bra i mine øyne.

vh fred
Avsluttet .

Kjempefint! Liker hvordan du har brukt lyset. Så rent og fint, men allikevel detaljert og gjennomtenkt ^^ Takk for kommentar, forresten :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu