Tia på tur
Reklamebilde for Romerikes blad.
Utstyr
  • mark2
  • 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTia sitter på fanget til mamma i bilen, for å komme høyt nok opp.
    Bildet ledsages i Romerikes blad av teksten ''På tur i ny bil?'', som er reklame for annonsesidene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger1641
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Ann F.
Javel, hadde jeg ikke lest det du skriver under Teknisk, hadde jeg hatt problemer med å linke til Romerikes blad.
:-)
Håper nå dette kommer på trykk i farger! Det er som vanlig smell i dine farger, og dette er så enkelt og rent med vesentlig rødt og grønt i parallelle flater at det tiltaler meg.
Ideen er ikke helt borti natta den, heller, kan man si.
Imidlertid synes jeg mer synd på hunden. Øreproblemer hos hunder med hengeører som henger ut av bilvinduet, og også rennende øyne etc., er kjent stoff hos alle veterinærer. Nå varte forhåpentligvis ikke dette så lenge.
Mvh Ann

P.S. Kommer det en ny kalender for omplassering av dyr (DOOA, er det vel?) i 2006 også?

Avsluttet .
Meget bra, et fartsfylt bilde som bare suger blikket mot oppsynet til Tia - en herlig avslappet skapning som ser ut til å nyte turen i fulle drag. Både linjer, fargebruk (rødt/svart og svart/hvitt) og komposisjon gjør dette til et knallbilde. Flott!
Thomas R.
Helt knall rett og slett. Eneste problemet må vel være at jeg ikke finner noe å kritisere.
Aleksander L.
Ingenting og si på dette her:) hehe moro reklame bildet:) hunden ser da ut som den liker seg meget godt den:) farger og fart feeling er kanon fett her:)

Alien
Dag J.
Kongelig! På grensen til glorete i fargene, men det var kanskje meningen. Uansett, positur og uttrykk er en konge verdig.
Jeanette L.
Hei!
Takk for kommentarer!
Bildet må ses på trykk med tekst for at man skal skjønne at det er RB det er reklame for, det er poenget. Så legger bare bildet ut her for å bli kommentert som bilde.

Ann: Jeg er aktiv i dyrebeskyttelsen, så jeg er nok den siste på denne jord som ville latt et dyr lide under et fotoopptak. Seansen varte i ca 10 minutter, og bilen kjører ikke så fort, lang lukkertid hjelper til med å få fartsfølelsen. Hunden ble forøvrig betalt for reklameoppdraget med en tørr brødskalk, noe hun satt stor pris på:-)
Og JA, det kommer ny kalender snart!!

Hilsen Jeanette:-)
Magnar B.
Flott fargekontrast og actionfeeling. Herleg uttrykk på dama også. Likar landevegen som smalnar bakover med mindre og mindre bevegelsesuskarphet.
Odd Tore S.
Alternativt: ''En hund etter nyheter! Les Romerikes Blad!''???
Litt forblåst og samtidig aristokratisk uttrykk på hunden. Bra inntrykk av fart og sprakende farger.
I veteranbilkretser har jeg sett hunder i åpne biler med skinnlue og kjørebriller, med samme begrunnelse som Ann nevner. Holdt i samme stil som den veterane besetning er det absolutt noe for kameraet. Men det ville blitt anti-reklame for nye biler.
Odd Tore
Avsluttet .
Knall :-)

Stian Håpnes
Karl Morten R.
Fart og spenning for Tia ! Kan nesten se ut som om hun liker det ... Godt inntrykk av fart ! Liker måten du har skrådd bildet mot høyre. Flotte farger. Virker som du har vært veldig bevisst på hundens forgodtbefinnende under opptaket ! Flott ! (Tenker brødskalken gikk fort ned ...)

Mvh
Karl Morten
Thorfinn B.
Jeg elsker gode bikkjebilder. Dette er ikke bare bra, men også noe nytt og kreativt. Herlig.............
Oddvar B.
Nå er jeg ikke fan av snobbete hunder (eller ditto eierere) ;o), men dette var et knalltøft bilde. Uttrykket ''kongelig'' som nevnt over her er svært passende, og den ser jo også ut til å nyte dette.
ob
Hans-Petter L.
Flott bilde. Sjeldent å se et så verdig blikk på en hund.

mvh
hpl
Arne S.
Hehe, virkelig bra! En afghaner verdig!
Johan K.
Hehehe! Knallstilig :)

Johan
Ronnie S.
Skulle gjerne sett denne freskingen her på en styla Harley, i profil og med hodet noncharlant vridd mot kameraet :-) Bildet er selvfølgelig tøft som det er også!
Kristoffer L.
Et herlig påfunn, og en svært godt løst oppgave. De knallsterke fargene kler motivet. Den henslengte ''armen'' utenfor vinduet er med på å gjøre bildet til det det er.

- Kristoffer
Lars Kristian A.
Supert, virkelig godt arbeide.
Ioannis L.
Bildet er bare en ren fryd å se på!

Helt fantastisk! :D
Torgeir E.
Ha ha... Dette var heftig, og flott gjennomført...
Marius F.
Et fantastisk hundebilde! Kreativt og lekent, suverent gjennomført. I den grad man kan snakke om ansiktsuttrykk på hunder, så mener jeg å skimte en viss stolthet og tilfredshet hos hunden.

Mvh MF
Tove Å.
Jeg liker alt ved dette bildet! Hundens uttrykk, fartsfølesen, komposisjonen og lys/farger. Intet konstruktivt å komme med - bildet er bare fantastisk :)
Gro K.
Et knallbilde av en afghaner som er kongen blandt hunder. SE det blikket, og den ''armen'', (ferdig til å heves til en kongelig vink ? ). Ideen er original, resultatet topp, flagrende ører er med på å gi fartsfølelse så det holder. Jeg skjønner bare ikke hvor i all verden fotografen har vært under opptaket, det ser jo ut som det er tatt fra førersetet ???
Jeg ble også, i likhet med Ann, opptatt av hundens velferd, men ser at det ikke er noe problem.Ikke alle er obs. på problemet.
Må bare føye til at jeg er lei for at jeg ikke fikk med meg ditt foredrag i Biofoto på siste møte (mitt første forfall på nesten 11 år).
Vennlig hilsen Gro kongsten.
Jeanette L.
Hei Gro!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Hehe, veldig observant av deg å legge merke til ''kongeblikket'' som bare en afghaner kan ha:-)

hilsen Jeanette:-)
Carl Martin N.
heftig heftig. kan vel egentlig ikke gjøres så mye bedre..
Børre Dan K.
:) latterfrembringende... fikk nesten lyst til å få det printet ut og henge det på kjøleskapet mitt så jeg kan begynne dagene med et smil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu