Jeg liker dette bildet fordi jeg endelig har klart å få til en fin, malerisk følelse...

Det er tre bilder satt sammen til ett. Jeg har kun fotografert bakgrunnsbildet. Se http://www.deviantart.com/deviation/23402279/ for link til de andre fotografene. Jenta og sommerfuglene er limt inn.
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • Canon EF 75-300 f/3.5-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMye photoshoparbeid, bland annet burn og dodge-tool, diffuse glow og en god porsjon tålmodighet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157278} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole Martin T.

Vakkert bilde og en god aplikasjon synes jeg. Får umiddelbart assosiasjoner til et CDcover, og i så måte har du en god ide dersom du skulle lage det en gang.

mvh - Ole Martin
Odd-Inge G.

Enig med OMT her, likte bildet umiddelbart, godt CD-cover materiale. Er usikker på om jeg liker fargen på sommerfuglene. Enig i at de må ha en farge og skal stikke seg ut, men synes ikke at du har truffet helt... De blir seende litt flate ut med den fargen synes jeg, men dette kan være skjermen min som ikke formidler helt riktig farge...
Likte sammensetning og komp veldig godt.

mvh
Odd-Inge
Fred A.

Også enig anngående sommerfuglenes farge/(enkelhet).
Reagerer også litt på den pil-lignende streken i bakgrunnen som peker i retning av hennes ........ burde kanskje vært fjernet.

mvh FMA
Kristel S.

Jeg likte godt dette bildet, men reagerte også på sommerfuglene. Jeg tenkte med en gang at jeg ikke ville hatt dem der, men det kan godt hende at det ville harmonert bedre om du endret fargen. Det ser ut som kvinnen har et hull tvers gjennom underarmen (antagelig en tatovering), jeg tror jeg ville tatt bort dette. Strekene på brystet synes jeg derimot var spennende.
Mvh Kristel.
Hege S.

Takk for kommentarer.

Jeg var usikker på fargen på sommerfuglene selv. Knall rødt ble for sterkt, og andre farger passet ikke. Da dro jeg heller ut litt saturasjon. Bildet ble tomt og meninsløst uten dem, så jeg ville ikke fjernet dem.

Jeg ser at tatoveringen kan se ut som et svart hull. Sikkert bare jeg som har sett at det er en tatovering og derfor ikke ville fjernet den :)

Og pila så jeg ikke før nå, men nå kan jeg ikke se på annet, heller :p
Torgeir E.

Heftig bilde... Jeg går i mot strømmen her, synes fargen på sommerfuglene passer utmerkerket....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu