barneportrett
jeg arbeider svært målbevisst på å bli bedre på lyssettingen. Ønsker derfor spesielt kommentarer på det, men alle kommentarer er svært velkomne : )
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF NIKKOR 28-105mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annetbetraktes best i fullskjerm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger738
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag B.
Dette bildet likte jeg. Behagelig lys. Et flott og tett barneportrett med veldig bra øyekontakt. Bare å henge på veggen dette.

mvh Dag
Steinulf L.
Synes du har et mykt og fint lys i ansiktet. Muligens litt mørkt under kraven til høyre. Tett og fint utsnitt og god kontak her.
Vibeke P.
Tusen takk for raske kommentarer. - er ganske fornøyd selv med resultatet, men det er alltid hyggelig å høre hva andre mener.

Vibeke : )
André M.
Joda, lyssettingen er utmerket. Spennet i gråtonene (dynamikken) er også god. At det er mørkt under kragen (gjengrodd) skjemmer ikke bildet, fordi det er en svært liten del av den totale billedflaten. Fy så sterilt og teknisk jeg snakker.... Modellen er bedårende: Fregnene sammen med smilet og de lyse krøllene er en sikker oppskrift for instant sjarmering :-). Og kontakten mellom deg og henne er virkelig god.
Vibeke P.
bare snakk MYE teknisk, trenger det!!!! barn er alltid(nesten) gode modeller

Tusen takk for kommentarer

Vibeke : )
Nils B.
Joda dette likte jeg Vibeke. Blir likevell (det er gubben som prate :-) ) ikke helt fortrolig med vinkel og beskjæring. Selv liker jeg de enda tettere enn dette, men det er jo en smakssak. Tonen i bildet er helt topp, men en liten anbefaling i disse digitale tider er at firkanten i pupillen kan bli for fremtredende så det å avrunde eller ikke gjøre den så kvadratisk hadde nok hevet bildet noe. Vet det er pirk men du tåler det. Uansett et flott bilde av et nydelig barn vist på en ypperlig måte.
mvh Nils
Knut L.
Umiddelbar reaksjon; - nydelig barneportrett med godt fanget utttrykk og blikk.

mvh
Knut
Jon Asle B.
Hei

Dette var et nydelig barneportrett med fin belysning og god kontakt.

Jon Asle
Vibeke P.
Takker og bukker - bare godord!? Det er jo bra det da, men tåler ris og!

Nils: spm! gjør det noe at høylys i øynene er firkantet? øynene reflekterer bare det som er reelt - en firkantet softboks. Jeg har brukt paraply en stund for å få runde høylys, men jeg er usikker på hva jeg egentlig synes er best. Noen regler for dette????

Vibeke : )
Nina E.
Skarpt, pent og direkte uttrykk i dette barneportrettet. Mvh ne
André M.
Om høylyset i øynene: Regler og regler ;-) - det er vel heller det at man kan gjøre høylyset rundt for å UNNGÅ å vise at det er en stoftboks. For, hensikten med en softboks (og kunstig belysning generelt) er jo som oftest å simulere et naturlig lys. Smak og behag...
Vibeke P.
Takk skal du ha, Andrè, men som du sier smak og behag. Naturlig lys blir jo sjeldent rundt heller, øynene reflekterer jo alt lyset, uansett fasong.......
Vet egentlig ikke helt hva jeg liker best.

Vibeke : )
Per Harald O.
God kontakt, bløt fin lyssetting og flott beskjæring;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu