Skumring
En nydelig natt i England, med masse tåke, tok med meg stativ og sprang ut i natta. Hadde lukker opning på ca 1 sek her.
Bildet er artig det, men som sagt ang andre bilder er jeg interisert i å vite hvordan det kunne blitt bedre.
Utstyr
  • Canon Powershot
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger383
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ida S.

Et virkelig stemningsfullt bilde, med flotte bruntoner. Godt fokuspunkt i lyset fra gatelykten! Det ser ut som om det er fra en annen verden..

Av mer kritiske kommentarer:
Det kunne kanskje gjort seg med en enkel ramme, siden de sorte områdene går veldig inn i bakgrunnen. Jeg synes med fordel det hadde gjort seg om du hadde kuttet ørlite på toppen, og kanskje litt mer på bunnen. Her går bildet altfor mye over i det rene svarte, og man har ikke lenger konturer som er interessante eller synlige. En kutting ville også gi det et mer spennende kvadratisk format.

Alt i alt ble jeg fascinert av bildet, og mener med disse enkle forandringene det kunne blitt enda bedre. Enda mer fokus på hovedmotivet rundt trærne og gaten. Godt arbeid!

Mvh,
Ida Skivenes
Avsluttet .

Hei
Jeg synes formatet er greit som det er, jo det er ganske så mørkt i bunnen, men jeg liker ikke kvadratisk format på et slikt bilde.

Det er jo herlige farver som gjør mye av bilde her, samt veldig fin komposisjon og det er god dybde i bilde.

Jeg synes den støyen/korningen som er i enden av gaten (ser nesten ut som en tunnelåpning) virker litt forstyrrende.

mvh arild
Svein Arild A.

syns ikke dette kunne blitt bedre på noen måte..skulle gjerne likt å sett det uten korningen...men vet ikke om d ville gjort dette bedre...Dette var rett og slett nydelig!..Dette skulle gjerne fått en plass på min vegg!
Daniel G.

Tusen takk for alle kommentarer, hyggelig med skryt, og kansje enda bedre med konstruktiv kritikk. Vil prøve å croppe litt nede på bildet, igjen, takk for kommentarene.
Avsluttet .

Kjenner igjen dette stedet ja! Artig å se at du har lagt ut bilder Daniel!! Jeg synes du har fått til flere blinkskudd jeg!
mvh
Markus
Frode W.

Kjempebilde!! En utrolig stemning. Har ikke peiling på redigering, men hva om du kjørte det gjennom det støyreduseringsverktøyet som du gjorde med et annet bilde (Ingeborg)?
- Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu