Badeglede
Har jobbet litt med bildet i PS. Har skrudd opp kontrasten og highlights mykje - med vilje. Kanskje for mykje? Og så var eg litt usikker på kuttinga...klarte liksom aldri å bli heilt fornøyd. Har ein del å gå på på orginalbildet.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikkor AF-S 18-70 mm
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Utrolig kult! Vanndråpene gjør mye her... Liker både kontrast og utsnitt, men kunne gjerne tenkt meg å se originalutsnittet, sånn for sammenlignings skyld...

Bra!!

EnNaH
Eirik H.
Absolutt badeglede her. Dette biletet er eigentleg delt i to. Dei sterke formene og skuggene i bakgrunnen står nesten på eigne bein. Bornet og badestampen dannar den andre delen. Mi innvending mot biletet er nettopp at eg ønskjer å sjå meir, av begge delane.
Ingvill Helen K.
Hmm ja, skjønner. Problemet er at det blir så mykje ann ''rot'' i bildet om eg tek med meir. Har bl.a clona vekk ein stor til venstre - og skyggen er vel frå den. Uansett så skal eg prøve meg fram med å ha med meir av bildet og legge ut ein ny versjon.....om ei lita stund.
Thomas R.
Her har du fanget et herlig badeuttrykk. Flott komposisjon gjør dette til et flott bilde.
Jon Fredrik S.
Et lite mesterstykke, dette. Liker veldig godt utsnittet du har valgt. Liker det kvadratiske utsnittet, kontrastene og uttrykket på ungen. Hele bildet er veldig, veldig flott!

Tusen takk for titten! Bokmerke er lagt til.

Mvh JFS
Eyvind R.
Bra bilde med originalt utsnitt som fungerer godt her. Et herlig uttrykk hos barnet!

MVH Eyvind
Espen A. I.
Veldig sterkt bilde der det meste stemmer. Ansiktsutrykket er perfekt i forhold til situasjonen. Vannspruten gir bildet dynamikk. S/H er bra til dette bruket.

Espen AI
Ingvill Helen K.
Tusen hjertlig takk for hyggelige kommentarer. Var visst eit lite blinkskudd dette bildet her :) Liker bildet godt sjølv.
Marianne M.
Hei Ingvill
Utsnittet passer veldig bra til situasjonen. Du har fått med et flott uttrykk i ansiktet til barnet,og fokus er også lagt på vanndråpene.Noe som er med på å understreke rein BADEGLEDE!
Ansiktsuttrykket er bare ubetalelig ;-}

Mvh Marianne
Nina Elisabeth B.
Hei Ingvill
Dette bildet var herlig. Likte godt utrykket i ansiktet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu