Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.
Liker den stramme bruken av selektiv grunt fokusplan du viser er og på bildet i galleriet. Motivmessig er vel dette mer spennende. Du er god på makro,tegner og antyder. Det skaper bilder med fin spenning.
Ketil K.
Et makrobilde som virkelig faller i smak. Kunstnerisk! De røde stripene, sammen med elegant valg av fokusplan og fargesammensetning forgrunn- bakgrunn gjør susen her
Marina R.
Enig i kommentarene over.
Dette var lekkert.

Marina
Inger-Lise S.
Nydelig,Marianne! Vakkert, vart, drømmeaktig og sart. Fine fargenyanser.
Meget bra!

Inger-Lise
leif b.
Henger meg på all ros her, spennende makro. En herlig komposisjon.
Espen A. I.
Utfordrende makro med innslag av kunstnerisk abstrakthet, om du skjønner hvor jeg vil hen. Jeg må gå litt i den andre retningen enn de andre. Bildet har et lite skarphetsplan, det liker jeg ikke så veldig godt. Det er det eneste minuset fra min side. Farver, toner og selve ''beskjæringen'' av bildet sitter bra. Stå på.

Espen AI
Marianne M.
Hjertelige takk for kommentarene alle sammen!
Jeg har fått fotografert lite i det siste,men var i går ute for å ''fange'' høsten...og er gladfor at forsøket mitt faller i smak.

Espen;Interessant å høre synet ditt på fokusplanet. Jeg har med vilje tatt med et lite fokuspunkt,men ser jo også at et såpass ''utflytende'' bilde også kan være uten fokuspunkt for å understreke det mer flyktige og drømmende ved bildet.

Høstlig hilsen fra Marianne
Rolf S.
En elegant høstdetalj.
Synes skarp/uskarpfordelingen her fungerer helt prima. Du får fin konsentrasjon om de 2 røde strekene + antydingen av litt rødt på spissen av bladet. ( Denne kunne gjerne vært litt rødere )
Uten fokuspunkt tror jeg det røde hadde mistet sin effekt. Det samme, antagelig, med mer dybdeskarphet.
Marianne M.
Tusen takk til deg også Rolf,for hyggelig kommentar. Merker meg at dne røde stilken kunne vært enda rødere...

Mvh Marianne
Avsluttet .
meget fint udtonet farver i høstbildet, liker det kunstneriske i bildet
mvh. leif
Avsluttet .
Virkelig snadder med de knivseggene av skarphetsplan som du har gjort på de siste utlagte bildene. Jeg har stor sans for slik fotografering og spesiellt når det er gjort med slik innlevelse som her.

Her er intet overlatt til tilfeldighetene og jeg har fått meg en aha-opplevelse mtp hvordan jeg ser på bakgrunnen i slike bilder. Utrolig hvor mye bakgrunnen har å si her, da den utgjør 99% av bildeflaten.

Spennende !

Svenn
Marianne M.
Takk til Leif og Svenn også for fine kommentarer!
Svenn; Jeg er enig med deg i at bakgrunnen har mye å si for slike bilder som dette skal funke! Jeg lar meg inspirere av Øvind Antonsen og Tom.A Trogstad sine bilder i så måte. Og prøver å finne mitt eget uttrykk....

Mv høsthilsen Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu