Sofa pose2 (bør sees i fullscreen)
Syns det er en fin komposisjon her også, og liker fargene.
Utstyr
  • EOS 300d
  • EF 18-55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158267} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torgeir E.

Dette funker jo også, modellen har en fin positur og komposisjonen sitter godt. Men synes det blir litt i mørkeste laget. Liker skyggene i ansiktet godt, men synes de lyse partiene burde vært mer fremtredende. Jeg ville kanskje valgt å gå opp en blender eller to, mulig det bare er skjermen min?.. Ikke ta dette som noe negativ kritikk, liker begge bildene godt, bare pirker…
Nikolai T.

Takk for kommentar her også. Jeg er enig i deg når du sier at det er litt mørkt. Eller, syns bildet er bra eksponert men kunne kanskje fått bitte litt mer lys i venstre del av ansiktet hennes (for henne).
Syntes også at komposisjonen og vinkelen min, fungerer nydelig med posen hennes. En helt super modell jeg hadde til å jobbe med.
Modellen selv ble veldig fornøyd med bildene også.
Jeg er litt redd for lysstyrken på bildene mine også. Noen sier at bildene mine er litt mørke, men jeg syns de ser helt fine ut. Tror muligens skjermen min er feilkalibrert. Men men. Takk igjen for en fin og utfyllende kommentar.
Jon Asle B.

Hei
Godt bilde.
Her synes jeg du har gjort en god jobb med kameravinkel og posering av modellen.
Er ellers enig Torgeir Enerud i at bildet kanskje er litt mørkt på hennes venstre side. Det hadde også kanskje blitt bedre hvis du hadde fått lys på øynene hennes.

Jon Asle
Lars S.

synd bilde er så mørkt.... en reflektor på en av sidene hadde gjort susen... vis det skal være så mørt på venstre side, skulle jeg gjerne sett litt mer på andre siden... ellers fin komp.
Nikolai T.

Takk takk. Det er altså lyset som er feil på alle bildene.
Det eneste vi brukte som lys var lyset fra en takluke. Og det var overskyet.
Så fikk ikke inn så mye lys. Men jeg skal prøve å få skaffa noe lys til neste gang. Men er som sagt litt vansklig med penger når man er så ung.
Noen som vil hyre en 15 år gammel gutt i fotobutikk med bra lønn?
Haha, neida. Takk for fine kommentarer.
Lars S.

15 år? da kan det bli vanskelig og overleve for oss andre... stå på
Nikolai T.

Haha. :D Takk takk.
Helge R.

Jeg har en bra skjerm, bildet er helt OK. Plasseringen av hånden er god, stå på;)
Helge
Nikolai T.

Takk takk. Fint at du opplyser om lysestyrken. Hvis det var det du mente med ''Jeg har en bra skjerm, bildet er helt OK.''.
Plasseringen av hånda er det modellen som står for. Så den rosen går til henne. Flink modell! Men takk.
Avsluttet .

Spennende bilde dette her. Flott komponert men litt mørkt. En blitz eller to ville gjort susen :) Men til å være lys fra kun en takluke, synes jeg dette er imponerende. Ville også vært fint med litt retusjering for å få vekk highlits fra leggen og kneet.

Keep up the good work :D

Mvh,
Erlend
Jan v.

Ikke mye å bemerke her når det gjelder bildet. Modellen er herivende frisk og yppig i et mildest sagt forførersk antrekk. Veldig bra satt sammen. Lyset er akkurat passe og lager dramatiske skygger.

Sammenlignet med det følsomme portrettet du nylig har lagt ut av Sara er det jo to vidt forskjellige verdener, litt av en spennvidde du prøver deg på.

Jeg synes ikke du skal la deg plage av lite lysutstyr etc. For hvert nytt lys - en ny skygge. Dette behersker du.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu