Isbjørn på vandring
Likte at bjørnen kom imot meg og at den har en avslappet holdning.
Utstyr
  • Canon F1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ingebjørg fyrileiv g.

Lyset og fargene er bra. Men...bildet er nok ikke skarpt nok.

ingebjørg
Odd E. k.

Ett flott domumentert bilde der en sulten og sliten isbjørn som strever seg opp den siste kneika etter en mislykket jakt på sel. Det som trekker ned bildet noe, er at isbjørnen er noe uskarp (ikke i fokus). Ville også beskjært det mørke partiet i øvre bildekant. Ellers et flott bilde med en fin belysning inn på isbjørnen og med et bra utsnitt.
Anders T.

Et flott motiv!
Desverre ble det ikke blinkskudd denne gangen.
Som flere har nevnt, motivet har blitt uskarpt fordi fokus ligger foran bjørnen (eller kanskje på nesetippen, og dybdeskarpheten rekker ikke. Et så vanlig problem med lange teleobjektiver at jeg med et action-preget og sjeldent opptak nesten er villig til å akseptere det.
Det som etter min mening skjemmer dette bildet mest, er at bamsen er utbrent på solsida. Jeg har vridd og snudd på lcd-skjermen her, men finner ingen informasjon på vomma og et parti av hodet. Her bør du se nøye på originalen (negativet) om det faktisk kan være noe å hente.
Ellers er jeg enig i at litt beskjæring i overkant kan gjøre bildet enda mere intenst.
Jeg ser noe som ligner på fotavtrykk til høyre for bjørnen. Som forhåpentligvis går i riktig retning, nemlig vekk fra den. Isbjørner er fantastiske motiv, men vi skal huske på at det ikke er lov å ta et eneste skritt MOT den. Du likte at den kom mot deg... jaja... ;-)

Øyvind Enstad H.

Hei og takk for tilbakemeldinger

Er nok enige i tilbakemeldingene fra dere vedr den tekniske kvaliteten. Dette er et lysbilde som er scannet, og det kan hende det er mer å hente vedr skarphet og ikke minst utbrente områder. Hva gjelder utsnitt har jeg vel ikke vært hard nok (dette er et utsnitt av et større bilde noe som dels også kan forklare mangel på skarphet).

Bildet er tatt inne på stasjonsområdet på Bjørnøya Radio hvor det er mye aktivitet, noe som skulle forklare fotavtrykkene. Denne karen var i området mange dager og ble behørig fotografert. Kan kanskje legge ut noen artige bilder herfra litt senere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu