My orange tree
HØST! Ja, endelig kommer et bilde av treet i høstversjon.. Kom hjem igjen til høstferie, og det første jeg så var mitt grønne tre som hadde skiftet farge! Kjempeherlig:)
Se ''my green tree'' fra sommer'n: bilde nr. 181842
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-05 16:47:03
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger488
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Fint at du tar bilde av samme motiv til forskjellige årstider. Det blir kanskje en collage etterhvert? Skal jeg pirke på noe, så er åsen i bakgrunnen litt mørk.
ingebjørg fyrileiv g.

Fin-fint bilde, men er enig med steinulf ang.bakgrunnen. Ellers er det finr linjer i bildet og jeg liker fargene og lyset.

hilsen ingebjørg
Jorunn E.

Takk for kommentarer begge to! Er enig at det var alt for mørkt. Har prøvd og gjøre det lysere, men var litt vanskelig..
Inger-Lise S.

Enig i at det er fint du tar bilde av samme motiv til ulike årstider.
Jeg syns v#2 ble best.Riktig fin med lekre høstfarger:) Høstfargene mot den mørkere åsen syns jeg gjorde seg godt. God komposisjon.

Inger-Lise:)
Rune L.

Liker lys og farger. Busken synes best i v2, mens resten er best i v1. Tror kanskje jeg ville halvert Gresset i v2 synes noe utbrent. Her burde du brukt litt oppskarping. Er litt synd at man ser klare skillelinjer i nyanseovergangene på bl.a. himmelen. De kommer frem som resultat av at JPG bare kan vise maksimalt 256 farger samtidig som at enkelte program bruker for dårlige metoder (algoritmer) til å ivareta jevne nyansovergangene. Likevel pent å se på.

Mvh
RL
Thomas M.

Hei, godt å se du legger ut bilder fortsatt ;)
Som sagt før, liker jeg også at du tar bilde av samme motiv til ulike årstider.
skal ikke snakke mye i detaljer her, utenom at det er lekre høstfarger du har fått fram. Liker særlig kontrastene mørk-lys. du har en fin komposisjon også! dette kan du =)

mvh thomas mørch
Jorunn E.

Takk for konstruktive kommentarer! Jeg er helt enig med deg Rune. Busken gjør seg godt ut i #2, men resten av landskapet er best i #1. Skal se om jeg får til noe bedre i ps, men ellers er jeg mest fornøyd med v1,selv om den er litt mørk.

Hilsen meg :)
Peter W.

Härlig ljus och djup i bilden. Trevligt med de fina höstfärgerna dessutom!

Mvh Peter
Anne Grethe L.

Se her har treet ditt skiftet farge, ja. Det blir v1 for meg. Snart legger du vel ut et tre som er helt ribbet for blader. Det går fort nå. Ser frem til et bilde i nærmest sort/hvitt.
Fred S.

Appelsintreet ditt ? (tuller...) Fine høstfarger, javisst; men bakgrunnen blir litt for tung. Problemet ligger mer der enn at treet ditt er for mørkt, tror jeg, og det igjen har nok sammenheng med det flotte vestlandsværet; blir litt for kraftige kontraster ut av denslags. Derfor kan du gjerne prøve deg på treet ditt under andre værforhold også ( i og med at det er ''ditt'' tre, regner jeg med at du har det i nærheten), og gjerne under forhold ( regn/ tåke) der de massive fjellene blir litt mer nøytralisert.

vh fred
Sindre H.

Heisann, Jorunn! Lenge siden sist! Liker dette bildet veldig godt, og at du tar bilde av samme motiv er veldig spennende. Bra!

- Sindre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu