Back Off
Tatt til en skoleoppgave som gikk ut på at vi skulle portresttere en person og samtidig prøve å si litt om personligheten demmes. Det bilde her er nok en smule mer ''badass'' enn det personen er i virkligheten men det får være greit!
liker blikket han har i øynene og hele selve ansiktsuttrykket. Kjørte veldig høy iso her; husker ikke om det var 8 eller 1600, få grunn av at bildet ble tatt i skumringen og for å få bildet litt mer kornete og ''skittent''

Kunne kanskje ønsket litt mer fart i bildet..
Bildet inngår i albumet Portretter - Mine Portretter
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-05 21:05:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Atle D.

Dette likte jeg! Den bolten så direkte ond ut! ;-) Kanskje vært en anelse skarpere? Man mister ofte litt skarphet når man skalerer. Jeg pleier å skarpe opp litt med USM i Photoshop etter skalering. Eksponeringen er fin, med god kontrast. Anbefalt.
Erik Altmann M.

Står her at dette var ditt siste bilde. Knuste han kameraet eller, he he. Enig med ovenfor, burde vært litt skarpere, spesielt øynene hans. Bra tittel til bildet. Ser veldig ''back off'' ut.
Krister S.

hehe:P
Fikk litt mer skarphet i bildet nå, syns selv det ble bedre selvom kvaliteten kanskje ble en anelse dårligere.
kristian s.

Hei sann!!

dette bilde likte jeg!
sant det du skriver, ansikts utryke hans er hellt rått
og bakrunden passer bra in!!


mvh Kristian sveen !!
Krister S.

takk for anbefaling forresten! hehe. Ansiktet og omgivelsene er det jeg er mest fornøyd med her, men når jeg tenker meg litt om så kunne han gjerne hatt den handa opp av lomma og gjort et eller annet med den også. Men det kan på en annen side hende det hadde blitt litt for mye også
Gerry F.

Først da jeg så på bildet før jeg leste din forklaring fikk jeg umiddelbar intrykk av at dette bildet var et ekte ''gangster'' bildet! Liker å få fantasien satt litt på prøve! Hånden synes jeg burde være i bukselommen! Det gir utrykk for at personen har ''roen'' og litt attitude! Han føler seg sterk og litt helt! Hadde hånden vært ute av bildet kunne det virket litt for uekte! Flott! PS: Du kunne skrevet hvilkjen som helst historie bak dette bildet og jeg hjadde trodd på det! Veldig virkelighetstro!
Thomas M.

Hei Krister! Så gjennom bildene dine, mye interessant ;)
Dette var jo råbra, elsker å ta slike situasjonsportretter selv!
Utrykket til gutten er tøft, omgivelsene rundt passet veldig bra inn.
Passet jo også perfekt i sort/hvitt.
bra komponert!

mvh thomas mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu