Morning has broken
Kunne ikke gå på jobb før jeg hadde tatt dette bildet fra verandaen ved 7-tiden om morgenen for noen dager siden.
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Olympus E-300
  • Olympus 14-45 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159477} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Frode P.

Nydelig morgenstemning. Her vekkes dagen til live.

-Frode
Gunnar M.

De beste bildene tas gjerne på steder en kjenner godt. Meget pent, trærne i forgrunnen til venstre forstyrrer litt.
Hilsen Gunnar
Helge R.

Morgenfugler får de beste bildene. Dette var bra, lyset, tåka. Jeg hadde nok eliminert noen av trærene i forgrunnen for å framheve det tåkedekkede landskapet, men dette er igjen et bra bilde fra deg.
;)Helge
Kurt S.

De trærne i forgrunnen som tangerer de andre trærne i mellomgrunnen forstyrrer litt, men det er igrunnen pirk. Det er nok litt vanskelig å klone der og skulle du unngått at det ble slik måtte du hatt et høyere standpunkt.
F.eks. kunne du klatra opp på taket-:) Nei, nå tuller jeg. Det må da være måte på hva en skal finne på å foreta seg på morrakvisten, he,he..
En utrolig vakker utsikt du har. Denne morgenen var det spesielt vakkert og stemningsfullt.
Et vakkert bilde.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

Nei, det forstår seg;-)

Dette var en formidabel vakker morgenstemning, godt du tok deg tid til å få den over på minnekortet.

Inger Anne
Sidsel A.

Takk for kommentarer. Ja, jeg forsøkte å klone bort trærne før jeg la ut bildet, men syntes ikke det ble særlig vellykket. Hogst på morgenkvisten var heller ikke aktuelt. Så da ble naturen som den er! Om ikke taket, så kanskje en liten gardintrapp hadde gjort seg, Kurt. Skal prøve det en annen gang!
Ha en god dag!
mvh Sidsel

Odd Tore S.

Jeg holder med deg i at du tok deg tid til dette, jeg har også en svakhet for tåkemotiver hvor landskapet bare antydes av ryggene som stikker opp.
Oftest ender slike syn med filosoferinger om livet som pulserer under tåka, og behendige paralleller til toppledere og deres måte å tenke på, Unionsaken denne gangen.
Jeg skulle gjerne sett at du hadde tatt deg tid til en tur opp på taket i tillegg, slik at det ikke hadde blitt konflikt mellom tretoppene i forgrunnen og første åsrygg. Men hovedinntrykket er stille og stemningsfullt bilde.
Odd Tore
Steinulf L.

Ikke mye å tilføye her. Lekkert.
Kjell G.

Jeg skjønner at jeg må kreke meg opp om morgenen når det lar seg gjøre å få slike belønninger!
Jeg er litt skeptisk til å klone vekk det ene og det andre. Bildet ville kanskje ha hevet seg kvalitetsmessig på det, men det er jo grenser for hvor perfekt det skal være også.

Meget bra morgenstemning. Gratulerer!

Bente K.

Dette var et mykt og behagelig bilde å se på. Så vakkert kan bare en tidlig morgenstund bli. Flott fanget.
mvh Bente
Magnar B.

Herleg bilde! Må vera spesielt å få vakna til ein sånn morgon… kjenner sitringa i kroppen…Syns landskapet er nydeleg presentert… samtidig flott med dei litt duse fargane som står veldig fint til kvarandre.
Kristoffer N M.

Jeg syns alt kluss med å kloning og slikt i photoshop er feil. Å sette fargebalanse og justere lys er en ting, men å forandre på motivet ved å fjerne elementer blir galt. Det er heller opp til fotografen å lære seg å se hva som blir med i bildet, før man trykker. Jeg syns ikke trærne i forgrunnen gjør det rotete, heller tvert om. Fotografen står tross alt i skogen og de skaper en ramme for stemningen. Stemningen i bildet, lyset og formatet er kjempebra! Absolutt et flott stykke arbeid :)


kristoffer
Sidsel A.

Takk igjen for alle nye kommentarer. Som sagt, enig i det med de nærmeste trærne, men slik ble det altså. Har ikke noe prinsippielt imot å klone bort noe, men da skal resultatet være vellykket, og her fikk jeg det ikke til. Ellers er jeg veldig glad i denne utsikten min til alle årets tider. Takknemlig for all ros!
vennlig hilsen Sidsel
Stine J.

Hei Sidsel,

Flott morgenstemningsbilde. Bra farger og fin flateinndeling. :-)

mvh Stine
Ole Birger S.

Dette var ett flott bilde, heeelt i min smak. -olebig-
Jane B.

For et vakkert bilde! Det er nesten så jeg kan kjenne lukten av morgen, tåke og høst helt hit! ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu