Sangsvana /Cygnus cygnus) i elegant flukt
Søndag 16. på Østensjøvannet passerte denne sangsvanen CA og undertegnede på maks 30 meter.
Til tross for knallhardt lys ikke sp verst.
Utstyr
  • Nikon D2H
  • AFS 300/2.8VR+2X
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/10
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christian H.

Slett ikke noe dårlig bilde. Det er noen litt vel lyse partier over og under den hiterste vingen, men slikt er ikke så lett å unngå i sterkt sollys. Liker den lille bevegelsesuskarpheten i vingene, men savner litt bedre skarphet i hode/nebb. Litt usikker på hva jeg syntes om komposisjonen, men jeg tror jeg ville foretrukket svanen fristilt fra vannlinjen. Når på døgnet var dette og hvor på Østensjøvannet? Var der en tur på ettermiddagen, men så ikke noe til hverken fuglen eller fotografene.
John S.

Gratulerer. Dette var veldig bra. Bra at dere fulgt skikkelig med slik at den ikke bare fløy forbi. Bra nilde.
John H.

Flott bilde. Tror kanskje det hadde blitt bedre med en beskjæring av nedre halvdel - for mye vann etter min mening. JH
Jan O Ø.

Hei. Kjempefint svanebilde. Du har til å med taklet sollyset bra synes jeg. En liten beskjæring i nedre del hadde kanskje vært på sin plass. De svarte flekkene øverst tar kanskje litt for mye oppmerksomhet.
Mvh Jan O.
Kjell G.

Jeg foreslo for Carsten en gang at man skulle hatt en gardintrapp å stå på for å frilegge fuglen helt mot vannflaten. Litt vanskelig å håndtere i praksis med teleobjektiv og det hele... :-)

Spøk til side. Dette ble jo bra. Et litt for lyst parti er nevnt ovenfor, men så slapp du jo å undereksponere resten av bildet. Riktig flott sangsvane dette, Geir!
John S.

Jeg synes at bilde er for bra til å bare forsvinne ut i historien. Som Kjell skriver er det et poeng i å komme høyt. Er det estetisk riktig med en ''Lift'' ved østensjøvannet. Kanskje det burde vært en ide at det settes fokus på spensten. Det er en utfordring å komme seg fort nok opp fra sittende stilling til stående stilling.
Ketil K.

Flott nærbilde av sangsvane i flukt Geir - raskt oppfattet! Enig i lyset , og bakgrunnen blir jo noe fremtredende med f10 - men her var det neppe tid til å stille om til større blenderåpning. Fin positur på svanen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu