Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Arne S.
Mye bra i dette, Marit. Motivet hviler på trestammen bak og bladet foran. De lyse bladene på bakken forstyrrer litt.

God høst i stuggu!

:)
Steinulf L.
Enkelt og pent med få elementer. Fint med lyset som skinner gjennom bladene. De lyse bladene på bakken er ok for meg, bortsett fra de bakerste, der hekter blikket seg opp. Spennende tema dette her og en fin variant på høststemningen.
Odd Tore S.
Fortettet høststemning med skarpe blad i forgrunnen som det som fanger oppmerksomheten, gjentatte former med trær på geledd til det hele avluttes med et enkelt tre med blader. Avkuttet allévirkning?
Øyet får seg en strengt guidet tur fra lyset til lyset, og trives med det, i alle fall for min del.
Odd Tore
Avsluttet .
Du er inne på noe, men for min del er det uskarpe lyse bladverket øth altfor dominerende.

Grethe B.
Liker utsnittet og det skarpe lave høstlyset, trærne og stemningen. Noe mangler, men klarer ikke sette fingeren helt på det....noe med balansen kanskje...Eller kanskje jeg ville ha sett mer av de solgule bladene som er i forgrunnen....mmmmulig det:-) Men et fint høstbilde, ikke helt klisje!

mvh
gt
Fred S.
Fin liten detalj med de skinnende bladene, men synes at høyre halvdel blir litt tom og innholdsløs. Kunne tenkt meg at ha hatt noe/noen på stien i bakgrunnen.

vh fred
Jan O Ø.
Hei. Veldig flott bilde. Litt overeksponert på et par steder men dette er ikke lett å få helt riktig i et bilde med så store kontraster. Bra jobba.
Mvh Jan O.
Ann F.
Utgangspunktet ditt er interesant og annerledes enn mye annet høst/løv/sol jeg har sett, men jeg får det ikke helt til å stemme. Antar at bladene som treffes av lyset er hovedmotivet, men jeg ender med å konsentrere meg om den lyse bakgrunnen.
Mulig det hadde hjulpet en god del om hele bladklasen på stammen t.v. hadde hatt lys på seg.
Kanskje litt mye lyse felter på bakken som nevnt av Arne S., men det gjør ikke all verdens negativt for meg.
Blender valget er effektfullt med å ha en såpass begrenset skarphet blir alt rundt bladene og den ene stammen mer antydning enn noe annet.
Mvh Ann
Marit E.
Takk ska døkk ha for kommentarer alle sammen.

Det er neimmen ikke lett å fotografere med så store kontraster. Og jeg gjorde det heller ikke lettere for meg sjøl. Oppdaget at jeg hadde overeksponert med 0.3! Det vil si at jeg hadde glemt å stille tilbake fra forrige gang jeg var ute i felten. Det forrige kameraet jeg hadde nullstilte slikt sjøl.

Er enig i at de lyse bladene på bakken forstyrrer, de kunne jeg sikkert klonet vekk også. Men er ikke enig i at feltet bak er alt for lyst, jeg ser en klar sammenheng mellom bladene foran og feltet bak. Men kanskje pittelitt....

Marit

Magnar B.
likte dette! Fine flater som spelar fint sammen og med tydelege blikkfang som er fint plassert. Utan dei lyse blada i botnen syns eg det ville bli litt topptungt? No har du både lyse og mørke element i heile bildet og dei balanserer kvarandre. Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu