Vinteren er her
Vi har fått vinter......
Utstyr
  • Nikon coolpix995
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Gerry F.

nei,nei,nei og atter nei!!!!!!!! enda et bevis p at vinteren faktisk er på vei :( Jeg har nåvært i fornektelse heeeeele sommeren lang og håpet at jordne en dag ville falle opp ned og norge plutselig var sør og ikke nord,men,men!

Over til bildet: megetkaldt og nydelig vinter stemning her...glinsingen i fra lykstolpen i snøen er vakkert! Teknisk sett er bildet bra, savner det lille ekstra...ellers et fint bildet!
Avsluttet .

Hei Gunnar.

Herlig bilde, nesten litt magisk stemning.Liker veldig godt hvordan du har fått til lyssettingen i bildet. Et meget vellykket bilde.
Mvh Frode
May O.

God kveld Gunnar.

Så vakkert og stemningsfullt!
Gleder meg til vi får dette været:).

Vennlig hilsen
May
Siri S.

Et kjempeflott bilde, det falt i smak hos meg :-)

- Siri
Johan G.

Hei.

Er det ved prestvannet ? Uhh, nå fikk jeg en ufyselig hjemlengsel. Lengsel etter snø, frosne fingre og andre ting det er helt uforståelig at man savner.

Hilsen

Grünerløkka.
Gry M.

Ja, vakkert bilde! Lys og utsnitt fungerer veldig godt. Fin kveldsstemning. Jeg lurte også med en gang på om det er tatt ved Prestvannet.
Renate N.

så utrolig flott. Nesten så jeg gleder meg til vinteren(men bare nesten) ;)
Steinulf L.

Ryddig og pent. Et stemningsfullt bilde med flott lys som bidrar til å skape dybde i bildet.
Gunnar G.

Takk for alle hyggelige og gode kommentarer. Ja, dette er fra Prestvannet og vinteren er akkurat kommet til Tromsø. Det er klart at bildet mangler egentlig det helt sentrale hovedmotivet, men stemningen var slik at jeg syntes bildet kunne forsvare å vises, særlig fordi fargen i lysene i bakgrunnen viste seg å ha en annen farge enn forgrunnslyset. Men jeg må innrømme at jeg har lurt litt på hva et godt ''hovedmotiv'' egentlig skulle være - to elskende? eller den katta som jeg møtte litt tidligere i høst på en mørk landevei med begge frontlysene tent? Jeg falt selv for stemningen og takk for at dere også likte det!
Gunnar
Frode H.

Vakkert bilde, men tror jeg ville kutte bort litt i bunn. Liker veldig godt fargene. Sitter og stirrer nedover stien og får en følelse av å se inn i en annen dimensjon nesten, blir dradd inn i bildet, og når man får slike følelser så må det vel være bra :)

fh
Kåre S. P.

Hei ! Må bare kommentere dette bildet ! Suverent, og i mine øyne perfekt !
Fantastisk formidling !!!
Johan G.

Prøv å kjør det firkanta.
Dan Arve S.

oi dette likte jeg veldi godt, bra stemning og bra dybde i bildet. Noen bilder gir meg en skikkelig stemnings følese, slik at jeg bare må sitte å se på bildet lenge, vanskelig å forklare, men det er ikke mange bilder som gir meg den følesen, men dette er ett av dem.
Bente K.

Dette var bra.
Nå gruer jeg meg ikke til vinteren lenger, jeg hadde glemt hvor flott det kan være ute en kald, mørk kveld med snø. Du har fått frem denne stemningen utolig flott.
mvh Bente
Birger N.

Et vakkert vinterbilde, får en god følelse av dette motivet. Og det som gjør det så bra er gatelysene som lyser opp snøen på trærne og at tærne danner en tunell, kjempevakkert.

mvh Birger
Anna G.

Hei onkel Gunnar:)

Du er en fantastisk fotograf må eg bare si! eg personlig likte spesielt dette bildet, eg synest det er en mystisk men samtidig lun stemning over det, koselig rett og slett
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu