Fjellvann i oktober
Tatt på en fjelltur en helt stille dag i begynnelsen av oktober. Lite er gjort med bildet bortsett fra noe beskjæring og noe usm.
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161738} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christian H.

Dette var bra! Ikke spesielt spennende, men det illustrerer godt at dette var en stille, kald høstdag på fjellet. For/mellom/bakgrunn har alle elementer som kan interessere øyet og bildet har forholdsvis bra balanse. Hadde du fått med hele speilingen av den store furua til høyre hadde det kanskje blitt enda bedre. På den annen side ville vel det kommet i konflikt med hvor mye du hadde fått med av sivet i vannet helt i forgrunnen.
Steinulf L.

Slutter meg til kommentaren over. Vakkert. Sivet er viktig for dybden i bildet.
Andreas S.

Et riktig nydelig bilde! Furuenes (de til høyre) speiling i vannet er kjempebra og gir bildet det lille ekstra. Farger og dybdeskarphet er meget bra. Ikke alltid behov for så mye redigering nei, noe dette bildet manifesterer.

Mvh. Andreas D
Odd Tore S.

Vakkert. Ikke knallfarger lenger, her dominerer mer resignerte nyanser av brunt. Likevel, skulle gjerne sett det slik fortsatt, nå råder snø og is.
Sivet er viktig for dybden her, de mørke skyggene i forgrunnen er mindre vellykket, men vel noe som man må ta med på kjøpet.
Odd Tore
Avsluttet .

Hei
Takk for tipset om kutting av øvre del i mitt siste bilde, det fungerte bra.

Nydelig landskap du formidler her, og speilingene i vannet er veldig fint. Liker slike majestetiske furutrær.

Vakre farver, god komposisjon men kanskje et litt høyere standpunkt hadde gjort seg slik at de største trærne ikke raget over fjelltoppene i bakgrunnen!?
Men når det er sagt, så vet jo ikke jeg om det lot seg gjøre.

mvh arild
Bjorn F.

Hei. Storslått og vakkert-- det kviler en stor ro over dette synns jeg, balsam for øye og sjel.Vatnet er som et speil med fin speiling av furutrærene og stråene i forkant er med å å gi en ekstra fin dybde i bildet.
Hilsen Bjørn
Martin H.

Hei.

Et fantastisk bilde! Liker også den dybden du har fanget i bildet, med tanke på det blåskjæret på de bakerste fjellene. Et fangende bilde rett og slett.


Mvh Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu