Gråspurv, hunn
Fornøyd med innholdet.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 70-300/4-5.6 G
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeRAW, ISO 320
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Utsnitt på ca 50%.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger553
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162288} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
ingebjørg fyrileiv g.

Enig, riktig bra innhold!
Men du har noe gress i forgrunnen jeg ville ha fjerna.
Savner mer skarphet på hodet.
Ellers liker jeg utsnittet og hvordan kvisten er knekt/plassering i bildet.

Hilsen ingebjørg
Elin I.

Får prøve meg på en liten kommentar jeg også. Riktig fin plassering.
Men det strået plager meg kanskje litt. Så sitter jeg og lurer litt på hva det hvite elementet til høyre er? er det strå det også?

Mvh Elin:)
Arne Rugeldal S.

Fint bilete med fin plassering på gråspurven!

Arne RS
Bente K.

At du fikk tatt bildet av spurven midt i måltidet som den ikke ser ut til å ha helt styring på ga bildete innhold ja. Posituren fuglen har her fikk fram smilet mitt. Jeg likte også plasseringen av den brekte kvisten i bildet. Også jeg lurer litt på det hvite til høyre.
mvh Bente
Christian H.

Det som gråspurven sitter på er rester av fjorårets dunkjevle (så vidt jeg vet). Det samme er det hvite til høyre, men den planta er altså et godt stykke ute av fokus. Gresset i forgrunnen er med både fordi det er en del av omgivelsene/miljøet, men også fordi det representerer starten på noe nytt (i kontrast til de vissene dunkjevlene) - liksom gråspurven med nebbet fult av mat også bidrar til starten på noe nytt. Ellers er jeg enig i at gresset forstyrrer et ellers rent og ryddig motiv. Enig i at skarpheten på hodet kunne vært bedre, dessverre leverer dette objektivet jevnt over dårlig - og sjelden bra - skarphet.
Eli B.

Morsomt bilde, flott fanget. Ser ut til å være en riktig liten røver. Likte bildet, og går ikke nærmere inn på det tekniske, for det er gjort over.
mvh Eli
Avsluttet .

Hei
Fint bilde av spurv i full sving med dagens måltid. Synes farvene i bilde er litt tamme og de lyse partiene er litt for lyse. Skarpheten ikke helt 100, men tålig fornøyd har du grunn til å være.

mvh arild
Odd Tore S.

Fin positur på gråspurven her, matvettet og jaktevnen er tydeligvis i orden.
Skulle gjerne sett at dunkjevle nr. 2 hadde vært unngått, men det er til å leve med.
Men det var da en ganske fargeløs gråspurv selv til å være gråspurv, litt mer fargemetning og litt triksing med Levels ville ikke ført til overdrivelse.
Odd Tore
Christian H.

Er rimelig sikker på at dette er matinnsamling til podene hjemme i redet og derfor ikke et måltid for spurven selv. Ellers er jeg klar over at fargene ikke spraker. Hvis det har noen dokumentarisk verdi er dette likevel veldig nær sannheten. Jeg vurderte å lage s-kurven enda litt sterkere, men endte altså opp med dette. Skal prøve å få til noen bedre bilder neste år, da med nytt objektiv. Takk for kommentarer!
Victor L.

Veldig fint motiv og godt fanget.

Hvis jeg skal pirke ytterliger utover det som er sagt, skyggen til hoyre kunne godt vert unngaatt.
Christian H.

Fint at du finnner noe å pirke på, men hvilken skygge er det du mener?
Avsluttet .

Takk for kommentar på bilde mitt! Jeg har prøvd rette det opp feilene. Synes dette bildet var utrolig fint! Spurven er skarp og fine farger. Den blågrå bakgrunnen fungerer kjempefint. Liker at den har et insekt i nebbet, fin detalj.
Renathe A.

Sitter å titter på bildene dine. Med en gang jeg så dette bilde så ble jeg i så godt humør ;-) Sitter å smiler for meg selv her .. Dette er et utrolig nydelig bilde som man kan titte på mange ganger og aldri bli lei.
ingeborg w.

Et pent motiv, fin diagonal, med fuglen godt plassert. Jeg tror det ville blitt bedre om du hadde kuttet litt, til venstre, rett innenfor den lille skyggen på kvisten, til høyre så du bruker den loddrette kvisten som ramme, får vekk det lyse ytterst og kanskje tilsvarende øverst. Det blir litt blasst, jeg ville prøvd meg fram i curves, men ikke mot det lysere. Har tittet nøye på alle bildene dine siden du gir så utfyllende kommentarer til mine bilder. Ser en del av dem er lysere enn jeg ville valgt selv. Men samtidig har du andre, for eksempel soloppgangen din, som er midt i blinken for meg når det gjelder hvor mørke eller lyse bildene er. Så jeg har kommet til den konklusjon at det sannsynligvis bare er smak og ikke store forskjeller på skjermene våre. Jeg ville forøvrig clonet litt nede i midten for å få vekk fargeklattene, begynnelse eller ikke. Fargene ser greie ut, selv om de kunne tålt litt mer fargemetning (ser bort fra cyan) uten at jeg hadde reagert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu