BOKMERKET
Under arbeid med bildet ''Nattsauer'', som egentlig hadde med en måne i bakgrunnen, lekte jeg meg med ulike beskjæringer. Jeg fant da det perfekte bokmerket, så dette er også et eksempel på brukskunst, kanskje med mere vekt på sauebruk enn kunst.
sprøtt, men egentlig ganske stilig
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEnkel beskjæringsteknikk benyttet. To pappplater skåret ut i vinkel, holdes en i hver hånd, foran skjermen inntil man enten går lei, blir trøtt i armene eller finner noe man kan forundre seg over (når det gjelder andres bilder: komme med forslag om bedre beskjæring).
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Peo R.

Fin bild, och framför allt en bra idé, att skapa höga smala bilder och göra bokmärken av dem !
Den här bilden tror jag skulle göra sig väldigt bra om du öppnade bilden i Photoshop, dublicerade lagret, använde filtret ''dark strokes'' på det översta lagret och sedan ställde ''opacity'' ( genomskinlighetsgraden ) till 50% ungefär - då ser det ut som en drömsk illustration....

Peo
Nina E.

Ideen er god. Bildet fremstår ganske artistisk pga tydelig støy, men det kan være en fin effekt som i dette tilfellet. Ser ut som du har brukt noe Blur tool på himmelen rundt månen.... Mvh ne
Bente K.

Dette var stemningsfullt og jeg likte dette. Fint med månen og månerefleksen som ses igjen i sauens øyne. Grovkornetheten passet inn i det ellers så mørke bildet synes jeg . Men jeg ble nyskjerrig på hva som er rundt- det vi ikke ser... og hvorfor har du gjort det smalt som et bokmerke?
mvh Bente







Gunnar G.

Til Bente. Det som var rundt den ene sauen var flere sauer som så likedan ut. Og resultatet finner du i bildet mitt som heter ''Nattsauer''. Men der er til gjengjeld månen skåret bort. Hvorfor bokmerke? For det første syntes jeg det ble en ganske spennede beskjæring av bildet, dernest kan jeg tenke meg å ha laget mitt eget bokmerke (jeg leser masse bøker, ofte flere samtidig) og for det tredje er det svært lenge siden det sist var presentert noe bokmerke her på foto.no. Nei, saken er vel at jeg synes det er spennede av og til å utforske et bildes grenser. Så en dag klarer jeg kanskje å presentere det trekantete bilde, i alle fall går jeg faktisk og drømmer om en dag å finne det motivet som bare kan presenteres i en trekant for å bli fint.
Gunnar
Kristel S.

Hei. For det første synes jeg dette var stilig, det grove greget passet svært godt, og gjorde det hele malerisk (kanskje bortsett fra månen, som er ganske skarp). Motivet likte jeg fra topp til bunn, noe mørkt på midten der, men.. Kunne godt tenkt meg et slik bokmerke selv.
For det andre ble jeg litt ivrig da jeg leste nedover, om dine tanker om trekant-bilder. -Jeg har nesten gjort det, ta en titt, og se om det kan inspirere noe? bilde nr. 202003
Mvh Kristel.
Maia G.

Hei pappa!
Her får du en ærilg og halvseriøs tilbakemelding.
Saken er den at du er blit spurt hvordan du kom på å lage denne beskjæringen. Det hadde vært hyggelig om du kunne nevnt inspirasjonen fra din datter, som hjalp deg aktivt å ekprimentere fram denne spenstige beskjæringen, ved å faktisk vise deg den. Og i tillegg, om jeg ikke husker det feil, kom jeg med en kommentar på at det ville passe til bokmerke. Du skal selvfølgelig ha all æren for å være den som har tatt bildet, og gjennomført bearbeidingen.
Nå når jeg ser på bildet lurer jeg på om kanten til høyre og sauebeinet er for nær hverandre. I tilegg er det godt mulig en forbedring om de lyse flekkene til venstre for sauen, og da spesielt i billedkanten kan duses ned. Jeg tror ikke de som er i gresset ellers gjør noe, men de i kanten forstyrrer.

Hilsen Maia
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu