Sommernatt i Balsfjorden
En skyet natt tidligere i sommer. Det var likevel lyst og ganske vindstille.
Utstyr
  • NIKON D-100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bente K.

For et bilde....... Jeg lente meg godt tilbake og nøt dette bildet med alle sanser. Det var et fantastisk bilde av en fantastisk naturperle du deler med oss her..

mvh Bente
Torild H.

Dette er norsk nasjonalromantikk på sitt beste. Akkurat slike bilder vi vil at amerikanske turister skal ta med seg hjem. For meg blir det irriterende vakkert og perfekt.
Mvh. Torild
Atle H.

Eit norge i miniatyr. Vakkert meir er det ikkje å sei om det. du burde nok valgt ei anna ramme rundt bilde, nå går det grå for mykje ilag med bakgrunnen.
Gunnar G.

Lagt sort bakgrunn til bildet etter anbefaling.
Gunnar
Odd E. k.

Et flott bilde. Kan kjenne den noe kalde nattbrisen som gjør at en får gåsehud når en kjenner etter. Muligens har det vært regn eller lave tåkeskyer i luften, men at de siste solstrålene og den noe kalde brisen løser opp det helt. Et flott bilde som gir en ro og stillhet. Fint at du nevner at det var om natten, det forteller mye om stemningen til dette bildet. Et flott fanget bilde med et fint utsnitt.
Tone A.

Eit vakkert sommernattbilde som oser av fin idyll! Flotte speglingar, husa gir liv til bildet. Flott kontrast mellom det grøne sommarpartiet mot det snøen på fjella bak. Dei låge skyene mot fjellet mjukar opp bildet litt, så det ikkje blir så reint. Flott dybde i bildet, blikket går frå det røde båtnaustet til holmen med trea og så til det snødekka fjellet. Dette bildet kunne ha vore i ein Norgeskalendar, det oser av idyll og fred! Flott komposisjon og fine fargar.
:) Tone
Ivar B.

klassisk og vakkert...
frank robert h.

stemningsfult og vakkert, finner roen med første øyekast. skal en tur til
Balsfjord (Andersdal) til sommeren.
Gunnar H.

Nydelig bilde. Lekker kultur-, landskaps og stemningsskildring !
Gunnar
Stig Børre E.

Flott bilde. Fint lys og fin komp.
Bildet heller litt mot høyre.
Gunnar G.

Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger.

Til Stig Børre som peker på at bildet heller litt til høyre, altså at bildet er skjevt.
Svaret er egentlig nei, men litt ja også, fordi hellende linjer i fjæra i bakgrunnen og et gammelt litt seget fjøs gjør at vi ser skjevhet i bildet.

Bildet er fra en fjord, og strandlinjen på andre siden av fjorden er ikke vannrett, den går faktisk svakt skrått i bildet, akkurat som en veikant går skrått innover i bildet og gir dybdefølelse. Her er imidlertid denne skrå linjen så lite skrå at den oppfattes som vannrett. Den lille øya er såvidt jeg kan sjekke, helt vannrett. Det samme er naustet og våningshuset, mens låvebygningen faktisk er skjev, og heller samme vei som strandlinjen i bakgrunnen. Egentlig er det mest et optisk bedrag, synsbedrag, at bildet heller. Imidlertid er det viktig å peke på dette, og jeg er glad for at du gjorde det, Stig Børre. Saken er at dette ikke er tenkt som et fotografi, men som et bilde. Et bilde vil alltid ''lure'' øynene våre på en eller annen måte. Et bilde er en sanseopplevelse og ikke en nøyaktig et avbildning av ''virkeligheten''. Med den kunnskapen burde jeg faktisk ha dreid bildet litt over til venstre, og egentlig gjort bildet bevisst ørlite skjevt, nettopp for at vi skulle oppleve bildet som rett. Sprøtt, men sant.
Gunnar
Avsluttet .

Nydelig landskapsbilde. Her har du fått til en perfekt komposisjon, ingenting å utsette på dette nei.

mvh arild
Inger-Lise S.

Et vakkert motiv fra kjente trakter. Fin komposisjon. Litt mer spennende lys hadde gjort seg, men det er jo ofte slik da.

Inger-Lise
Kurt S.

Nesten som man får lyst til å gå inn i bildet og bare nyte stillheten.
Flott stemning og et vakkert syn.
Tåkedottene i bakgrunnen gjorde seg godt.
Mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu