Vakre Valdres II
Fotograf
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • 70-200
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
John B.
Hei ! Enda ett godt høstbilde.. liker dette. Tror nok jeg hadde dristet meg til å hale litt mer i fargespaken her. Det er spesielt litt mer grønnfarge jeg savner her.....
John B.
Kamran K.
stemmningsfult høste bilde, litt slappe farger etter min smak, bra jobbet

MVH K.K
Kristoffer L.
Joda, vakkert er det, men - om jeg kan være så direkte - på en konvensjonell og ganske kjedelig måte.

Det er lite eller ingenting ved bildet som forteller meg at det er tatt i Valdres. Samme slags bilde kan en ta i nesten enhver norsk utkantbygd som har en fjord. De har det med å bli mer eller mindre klisjeaktig like alle sammen. En ser dem da også - i kommersiell sammenheng - nesten overalt hvor en snur seg: i kalendere, på postkort, i bildebøker og turistbrosjyrer.

Visst er Valdres vakkert - det vet jeg som kommer derfra, og som nok også er lokalpatriot. Men det burde ikke være vanskelig å finne motiver som knytter bildene mer spesifikt til stedet, og beretter.

Kamran har rett i at bildet kan virke litt slapt i fargene. Litt senking av mellomtonene og oppstramming av skyggene i Levels synes jeg gir bildet mer piff, både i fargene og kontrasten...

- Kristoffer
Espen A. I.
Ååå, dette var nydelig! Synes fargene passer slik som de er, med forbehold på at andre versjoner kan gjør bildet meget mye bedre:) Flott speilbilde og vakre farger, toner osv.. Dette likte jeg knall godt!!

Mvh Espen AI ;>
Vegard L.
Stemningsfullt og flott. Litt tafatt fargemessig som noen er inne på, men dette stemmer nok bra med virkligheten. Flott speilbilde. Ikke noe å utsette.
Mvh Vegard
Eyvind R.
Praktfullt. Konvensjonelt? Ja, men ikke kjedelig..

MVH Eyvind
Stig B.
Vakkert, fin natur i fint lys. Synes ikke fargene er for slappe, synes de heller litt mer mot senhøst / novembertid og da stemmer det fint.

Fortellergrepet her er jo tradisjonelt / konvensjonelt, men godt utført og vakkert i mine øyne. Fin linje skapes av marka i midten.

Mvh Stig
Roy M.
Dette er et knallbilde Kai, med mange elementer som får blikket til å hoppe rundt og som gjør at man gjerne kommer tilbake til bildet flere ganger. Jeg er forsåvidt uenig i dem som vil ha sterkere fargemetning her. De gule og rød fargene er allerede mettet opp mot sitt maksimale og den duse grønnfargen komplementerer de andre høstfargene fint.

Mvh, Roy
Christer Hoel O.
Flott høstbilde fra Valdres. Fargemetningen kan ikke være høyere hvis bildet skal se realistisk ut.
Flott mosaikk av de forskjellige fargene i skogen.
For folk som ikke blir fasinert av dette kulturlandskapet er bildet muligens kjedelig, men for oss andre er det en flott dokumentasjon av Valdres i duse høstfarger, tatt på rett sted til rett tid.
ingebjørg fyrileiv g.
Hei Kai, må vel si takk for sist!

Dette var et utrolig flott bilde. Jeg liker fargene akkurat som de er.
Hvis de hadde vært sterkere tror jeg nok at det kunne ha blitt litt for voldsomt siden det er så mye å forholde seg til.

Fin speiling og linjer i bildet. Liker tåka godt. Den må vel være ''det lille ekstra'' her!?

Savner ingenting, ikke en gang himmelen.

Hilsen ingebjørg
Carsten A.
Delikat gjort, og selvsagt konvensjonelt, likefullt severdig.

MVH CA
Stig Morten S.
Føyer meg inn i skryerekkene. Dette var meget severdig.
Stein Rune B.
Fenomenalt fint
Judit W.
Very Scandinavian and very beautiful!

Judit :)
Avsluttet .
Helt enorm rett og slett, kjempeflotte farger, for et landskap, ikke mange sånne flotte høstdager for oss som bor helt ute i havgapet.

Mvh
Geir R.
Torbjørn K.
Vakkert dette her. Flott med speilinga og høstfargene. Fin linjeføring og skydotten oppe til venstre tilfører bildet noe ekstra. Etter min mening kunne dette bildet tjent litt på noe mørkere mellomtoner.

Torbjørn
Dag T.
Jeg er vel langt på vei enig med Kristoffer. Dette er ikke et bilde av Valdres, men en illustrasjon av hvordan vi gjerne ønsker å se et norskt kulturlandskap generelt. Effektivt på sin måte, og pent, men ikke mer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu