En skog sett med abstrakte briller
Et bilde til mitt sandwich prosjekt
Bildet inngår i albumet Abstrakte ting og tang -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Ymse
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger1101
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eyvind R.
Dette synes jeg var en vellykket sandwich. God effektbruk som fungerer.. Flotte farger, trærne får en fin 3D-effekt.

MVH Eyvind
Elin I.
Dette synes jeg absolutt var et spennende bilde. fargene er veldig bra, og personlig likte jeg den krakeleringseffekten:)
Kjetil H.
Vil bare påpeke at bildet ikke har noe med effektbruk i Photoshop å gjøre.
Det er to bilder rett fra kameraet som er lagt oppå hverandre.

KH
Odd Tore S.
Bildet ditt er interessant.
På en måte synes jeg at det er balansert slik at brillene har større effekt enn selve motivet, dvs. skogen blir noe underordnet. Tittelen på bildet støtter ikke dette slik jeg leser den.
Jeg sitter også med inntrykk av at brillene har med krakelert maling på rustende underlag å gjøre. Mulig at jeg er helt på jordet her. Om ikke, ville jeg forventet et sett med mer skogsrelevante briller, som f.eks. bark.
Jeg ser at du bruker en ren analog sandwich med to dias lagt direkte oppå hverandre. Som jeg gir uttrykk for i første ledd av kommentaren, synes jeg at det ga en balanse som ikke passet helt her. Jeg vet ikke om det hadde vært mindre stuerent å scanne inn begge bildene, bruke Layers, mekke på hvert av de inntil balansen mellom hovedmotiv og briller ble riktig, og så lage ett bilde ut av det. Ikke vet jeg om det er mulig heller, foreløbig har ikke jeg klart å få til noe slikt i PS Elements 2. Men jeg skulle gjerne hatt den ekstra kontrollen dette ville gitt.
Nå ser det gjerne ut som om jeg er negativ til bildet ditt. Snarere tvert imot, men det engasjere og reiser spørsmål som overskygger det vanlig om komp og farger, og da prioriterer jeg spørsmålene.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu