Solnedgangens bakside
Enda et solnedgangs-bilde? På en måte så er det vel det, men dette er tatt i retning direkte bort fra solnedgangen (altså med solen i ryggen) og etter at solen har såvidt forsvunnet.

(Har forresten problemer med å finne på brukbare titler på bildene)
Synes kanskje bildet fikk litt slagside. Himmelen og den midtstilte øya legger opp til symmetri, men landet på høyre side ødelegger dette littegrann.
Skulle kanskje ha kuttet bort litt til høyre?
Har kuttet vekk litt av himmelen.
Er veldig godt fornøyd med fargene i steinene, med litt justering ble det over all forventning.
Dette er nok en type bilde som gjør seg best i større oppløsning enn det som kan vises her, pga alle detaljene i steinene.
Utstyr
  • Canon EOS350D
  • EF-S 18-55
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • AnnetHar også her brukt bracketing med tre eksponeringer etterhverandre og så brukt de beste delene av hvert bilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger648
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162987} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Liv Dagrun F.

Utrolig flotte farger som er på bildet! Steinene ser ut som gull som ligger på stranden. Hvor i Norge er bilde tatt?

Mvh Liv Fosse
Marius R.

Fantastisk fint!

Knallbra farger Jens Inge! Herlig effekt man får med vidvinkel og skyer!
Pluss for å fange bølgen akkurat idet den slår inn mot steinen!

Marius
Åsmund I.

ENig i at fargene er flotte, samtidig er himmelen og sjøen midt i blinken. Synes kanskje også at bildet blir litt tungt i høyre side. Kanskje kutte vekk fjellet som stikker inn fra høyre? Må ikke kutte for mye heller, for skyene må være med. Nettopp skyene gir her et knall sug i bildet, og det er dette som gjør det til noe annet en ett av mange.

Mvh Åsmund
Christian P.

Av og til må man bare drite i detaljene å se på bilde. Dette bildet kan jeg drømme meg vekk i. Enig at det sorte fjellet til høyre kan kuttes, men jeg tror ikke bildet blir bedre av den grunn. Det er en teknisk justering. Drømmebilde.
Gudbjørg e.

Vakkert bilde, med et herlig sug i skyene. Synes det nydelige fargespillet i steinene gjør mye av bildet. Jeg ville ikke kuttet noe i høyre side.
Mvh Gudbjørg
Reidar T.

Nydelige farger på stenene og en utrolig dybde i bildet. Her har du lykkes godt. Skyene er med på å skape godt sug i bildet.

RT
Jens Inge R.

Liv,
Bildet er tatt på Leinøya i Herøy kommune. Den høye øya i midten er Godøya utenfor Ålesund, (Ålesund ligger langt bak et sted til høyre for midten). Det skulle vel plassere stedet sånn noenlunde for de fleste.

Takker ellers alle for kommentarer.

Jens



Steinulf L.

Flotte farger og fin dybde. Her er det også rom for utsnitt helt utetn himmelen, det er så fint lysspill i steinene. En mindre kontroversiell beskjæring er f.eks nesten ned til fjellet til høyre. Et motiv med muligheter, vel verdt å utforske mer.
Leonard L.

Helt enig med at fargene og lyset var veldig flott., og spesielt steinene. Kjempeflott bilde! Regner med at du har fotografert mye med det fantastiske lyset vi har hatt de siste ukene her på disse kanter.

Mvh Leonard
Tone A.

Eit vakkert strand- og sjøebilde. Kva med ''Strandstemning om kvelden''?
Flott forgrunn med alle desse fine og ulike steinane med fine fargar og fint lys farga av solnedgangen. Eg ville ikkje kutta noko med all den vakre naturen. Den fine himmelen med skyene gir ein fin effekt og dybde i bildet. Flotte fjell og sjøen er frisk med kvite bølgetoppar. Steinstranda som går utover og dei ulike fjella gir også dybde. Flotte fargar og fin komposisjon!
:) Tone
Lars-Anders M.

Meget fin vidvinkelbild. Bra bilder du viser her på dotten.
Camilla S.

Heisann

Ble så imponert over det fantastisk flotte lyset som ligger over bakken. Alle de pene og runde stenene, har du klart å få frem så tydelig og skarpe. Et meget rent og pent landskapsbilde du har fått til her, liker det :)
Skulle jeg pirke, så ligger Godøya noe midtplassert i bildeflaten, ville gjort noe med utsnittet ditt.
Ellers knall bra!

-Camilla
Bjorn F.

Hei.
Dette er meget flott Jens Inge, fargerik og vakker himmel som gjennspeiles i steinene.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu