Bergland
Hytta på Øyfjell, Telemark. Påsken 2005
Liker skyene og hyttevinduet. Er ikke helt skarpt, men etter forholdene synes jeg det er ok. I mangel av stativ satt jeg kameraet på en stol... Også usikker på om trærne i sidene blir for mørke.
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • Canon 18-55
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/10
  • Lukker30s
  • FilmtypeRAW iso 800
  • Nei
  • AnnetKamera på stol. Fjernkontroll.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger880
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Nikolai T.

Oi. Kult lys du har og jobbe med!
Er dette om natten?
Liker skyene, blåfargen på himmelen, hytta, og trærene veldig godt. Skulle bare ønske det var hakket skarpere og at den intense fargemettningen i vinduet skulle vært litt mindre hvis du skjønner. Ble litt for skarpt for min del, men det er vel bare smak og behag.
Fint bilde!
Per Harald O.

Nydelig stemning..slik ser det ut når en må ut for å lage ansikt i snøen!

Kan kansje skarpe og øke kontrasten litt.
Åsmund I.

Heisann, og takk for kommentarer! Enig i det dere sier med skarpheten og kontrasten, bildet ble ikke tatt på en optimal måte... SKal se om jeg kan få skarpet det littegrann opp og økt kontrasten bittelitt.. Selv liker jeg den ganske drøye fargemetningen i vinduet, som du sier Nikolai, smak og behag ;) Jeg vet den er drøy, men jeg har litt sansen!

Mvh Åsmund
Bjorn F.

Hei.
Flott stemning her, lyset i hytte vinduet gjør seg godt. Skyene er flotte , men jeg synns att treet til høyre tar for stor plass i bildet.
Hilsen Bjørn.
Åsmund I.

Takk for kommentar Bjørn. Du er inne på noe jeg satt og lurte masse på når jeg flikket på bildet før jeg la det ut. Har allerede kuttet endel av trærne til høyre (det var enda fler av dem) men jeg skal se på om det gjør seg med mer kutting.

Mvh Åsmund
Kristian K.

gode bilder! Liker at du ikke bare har bilder i en type sjanger. Alle bildene får frem god stemning! Det liker jeg.

Angående vennene mine. hvem trenger slike venner og hvem er det som ikke er glad for at de befinner seg langt herfra?
Gunnar H.

Flott bilde med et surrealistisk uttrykk. Liker godt de mettede fargene. Litt rotete med greinene til høyre, men de lager en effekt og bør kanskje være der. Gunnar
Avsluttet .

hei åsmund,
takk for kommentar din!
bra bilde med fin lys.
jeg har ikke ta den trær på høyre av grunn derer er for urolig.

mvh ulle
Åsmund I.

Takk for alle kommentarer!
Kristian: Godt de er langt borte.

Gunnar: Surrealistisk? Fett! Så det ikke på den måten i første omgang, men jeg er med på hva du mener.

Ullrich og Gunnar: Tror jeg må la greinene være, mister for mye av skyene hvis de kuttes bort, samtidig lager de en litt tøff effekt.

Mvh Åsmund
Jane B.

Hei Åsmund! Dette bildet liker jeg godt. Flott stemning. Jeg kan simpelthen ''høre'' stillheten helt hit. ;)
Solveig E.

Hei Åsmund.

Flott bilde:)

Veldig magisk stemning syns jeg, særlig med de skyene. Likte det kjempegodt.

Hilsen Solveig
Christian H.

Fint bilde som vekker gode minner - gleder meg til vintern. Syntes ikke du bør fjerne trærne til høyre, de er viktig for balansen i bildet. Det som plager meg litt er den prikken i skyene omtrent på høyde med grantoppen til høyre for hytta.

Får satse på at vi får prøvd badstua i år!
Åsmund I.

Jane: Hyggelig å høre, det var dønn stille der ja. Sent på kvelden og et flott måneskinn.

Solveig: Flott å se at du er i gang med kommentering. Hyggelig at du likte bildet.

Christien: Blir godt å komme opp på Øyfjell igjen ja! Har sett flekken... Og den irriterer meg også. Skal se om jeg får fjernet den i kveld. Hvis jeg får tid.

Takk for fine kommentarer alle sammen.

Mvh Åsmund
LiNe Kamilla A.

Neh, null klager fra meg!
Dette var bare nydelig :)
Marius R.

Heisann Åsmund!
Dette synes jeg var bra... Fikk virkelig lyst til å dra på hytta nå!

Komposisjonsmessig så tar treet til høyre litt mye plass, men det ødelegger ikke nevneverdig...

Marius
Bente K.

Det var en herlig stemning i dette bildet. Det er slike bilder i som brenner seg fast på netthinna og gir gode minnebilder. Slik opplevde jeg dette bildet - å ha en lun og varm hytte å gå inn i en kald vinternatt.
mvh Bente
Atle A.

Igjen et irriterende perfekt komponert bilde.

Alle elementer på ''riktig''plass, månen bak skydekket som understreker den trolske stemningen, bartrærne som svarte, grafiske elementer i den smakfulle paletten, fjellene i bakgrunnen som gir bildet et sukkende sug, snøens tekstur som får en til å lukte kulda, pinnen som et fremmedelement som understreker realismen i det magiske, og det vesle vinduet som gir akkurat nok komplementærfarge til at du ikke skal føle at bildet er for kaldt, blått og dunkelt. Det brenner litt ut, sannsynligvis pga lang lukkertid, men det understreker bare det varme.

Godt sett, perfekt utført.
Atle A.

Å, var det ''bare'' en prikk i skyen? For all del, behold den. Den ''månen'' var nesten for magisk til å være sann. Så var den altså ikke det, men likevel...
Åsmund I.

Hjertelig takk for alle kommentarer.Godt bildet kan få frem stemninger og følelser hos noen. Prikken skulle nok kanskje være fjernet, men her ikke så mye tid til overs for tiden, så det får bli et prosjekt nærmere jul. Ja, det var ganske kaldt, og ja, hytta var varm og god!

Mvh Åsmund
Atle A.

Du våger ikke å fjerne prikken! Da kommer jeg og brenner ned hytta di!
Åsmund I.

Åja?! Åja?!! Da kommer jeg hjem til deg og... eehhhmmm... ehh.. maler bikkja di...? Svigerfar kommer til å bli litt misfornøyd med at noen brenner ned hytta hans, så jeg får la prikken stå... Tusen takk for hyggelig kommentar ;)

Mvh Åsmund
Avsluttet .

Dette var et flott bilde, likte fargene, trærne ser ok ut for meg, det eneste er at bilde kunne vore litt skarpere som du selv sier.

Mvh
Geir R.
Bente I.

Heisann, Åsmund :-)

Håper alt står bra til med dere!

Kjempe fine bilder du tar, det med hytta var bare nydelig. Jeg har sittet å sett på det leenge nå og flere ganger. Synes fargene, stemningen..ja, alt var alldeles perfekt jeg!... Venter selv på kamera i posten, så gjerne vi kan møtes i Herand på vårparten å få tatt litt bilder sammen, skulle fått laget en serie med ''Barndomsminner''..skogen, de gamle eikene, spøkelse Hans Kristian, bekken med trebåter, kaien, sjøen og ikke minst hytta på fjellet..osv... Ser for meg mange flotte motiver allerede ;-)

Du må hilse familien!

Ønsker deg og dine en fin romjul og et godt nyttår!

Hilsen fra Ganddal
-bente-
Steinulf L.

Dette er påskestemning som nesten svir på nesetuppen! Velplassert hytte med lyset i vinduet som prikken over i'en. Bildet er skarpt nok, og med tilstrekkerlig tegning av detaljer. Meget bra.
Ola Alexander V.

Du har svært mange fine bilder. Jeg har vært inne og sett på dette flere ganger. Virkelig stemningsfullt. Trærne til høyre forsterker fornemmelsen av å ha kulda i ryggen. De må være med. Begynner nesten å glede meg til vinters.

Mvh Ola
Mads B.

Hei! Vinterbilde med fint kveldslys og god komposisjon. At månen ligger og lurer bak skyen er bare et pluss. Godt at vi kan se fram til vinteren!
Mvh Mads B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu