Corvette
Kona mi ønsket seg en corvette, derfor kjøpte jeg denne til henne. Feilen er bare den at bilen ikke er mer enn 20cm lang, og kona mi er mye større. Ved hjelp av en god del manipulering fikk hun likevel plass i bilen.
Selv synes jeg dette ble bra, men alt kan gjøres bedre. Jeg har forsøkt å gjøre dette bildet så virkelighetsnært som mulig.
Utstyr
  • Olympus Z-220
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMasse prøving og feiling.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hans Henrik F.

Synes du har vært heldigere med plasseringen av din kone i bilen(som jeg synes du har fått fint til), enn bilen på veien. Det er noe litt kunstig ved det, som er tydeligere enn at din kone faktisk ikke har sittet i bilen noen gang selvom hun ser veldig fornøyd ut her. Det er også noe rødt oppe til venste i bildet som jeg ikke forstår hvorfor er der. Men alt i alt et morsomt bilde og definitivt en billigere vei til oppnåelse av drømmene !
Steinar V.

Er enig i at det er noe som ikke stemmer helt med plasseringen. Jeg vet bare ikke hva det er. Bilen er kanskje litt for mye over til venstre i veibanen. men det ble ikke riktig da jeg forsøkte å ha den mer til høyre. Det kan også være at vinkelen på bilen i forhold til veien ikke er helt riktig.
Forsøkte mange variasjoner på dette underveis. Hvis noen kan fortelle meg hva som er feil, så blir jeg glad for å få vite det.

Det røde oppe til venstre skulle selvfølgelig ikke ha vert der. jeg aner ikke hva det er, men det har nok dukket opp som følge av uvørenhet under bildebehandlingen. Jeg la ikke merke til det før du nevnte det Hans.
Jørgen L.

Skyggen under bilen er litt mangelfull. Spesiellt under fronten på bilen. Ellers er det mye bra synes jeg. Kona ser i alle fall fornøyd ut.
Steinar V.

Skyggen er faktisk ekte. Jeg plasserte bilen på et hvitt ark ute i solen da jeg fotograferte den. Skyggen tok jeg vare på, og la inn som et eget lag. Jeg har kun gitt den en bitte liten dose bevegelseuskarphet, og gjordt den ørlite gjennomsiktig.
Åsmund I.

Veldig aritg dette her. Bra jobba. Du kunne glatt ha fått meg til å tro at hun faktisk satt i bilen, men ikke at bilen faktisk kjørte der den gjorde ;). Det røde til venstre er allerede nevnt, og burde jo ikke vært noe problem å fjerne. Ellers et artig bilde!

Mvh Åsmund
Lars Teppan J.

Mye fin jobbing her, enig at det er noe feil med skyggen... Den mangler noe av teksturen på asfalten...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu