En høststudie
Dette er egentlig en liten komposisjonsstudie, laget for å prøve ut linjer, innramming og hovedmotivets plassering i bildet.
Jeg syntes det ble såpass bra at jeg velger å legge det ut her.
Utstyr
  • Nikon D-100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHer har jeg beskåret, justert lys og kontrast og lagt til litt mere fargemetning, samt den obligatoriske usm tilslutt. Alt i en tif-kopi, som deretter er omgjort til jpg da bildet var ferdig for ikke å miste noen detaljer i bildet underveis.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Irene A.

synes inrammingen funket bra jeg. Blikket mitt blir dratt mot midten av bildet, kanskje litt kjedelig at jeg bare treffer på en låve, men synes allikevel kanskje at komposisjonen veier opp for et ikke så alt for spennende motiv.
Nina E.

Dette var et koselig bilde. Det trenger ikke alltid være så ''spennende'' for å være et godt bilde. Likte godt innrammingen av trærne og den fine dybden i bildet. Mvh 9na
Erling Dagfinn L.

flott dybde i dette bildet!! linjene peker mot det røde fjøset, noe som skaper fin spenning. Bildet bærer preg også av noe nostalgisk. Et bilde som forteller en historie; den gamle veien osv. ............

E.Dagfinn Lein
Stine J.

Hei,

Meget bra komposisjon hvor blikket ledes av stien og trærne inn mot låven som er perfekt plassert i bildeflaten. Bra øvelse/studie dette. :-)

mvh Stine
Kurt S.

Et skoleeksempel på god komposisjon.
Innrammingen, veien og skyggene på veien leder blikket mot det røde huset som ble et fint interessepunkt. At huset var rødt passet ekstra godt da det derfor kom i fin kontrast mot den blå himmelen.
Litt gult i bakgrunnen (treet) bidro til å friske opp bildet.
Synes fargene ble flotte og bildet ble absolutt severdig.
Mvh Kurt
Åsmund I.

God komp her ja, det er jo allerde sagt. Fint med måten trærne leder deg mot huset. Eneste som bryter litt med det er at veien går mot venstre i bildet, det ødelegger litt, men ikke så mye. fine høstfarger og det røde huset er bra i kontrast til den blå himmelen. Pent dette.

Mvh Åsmund
Tim Ø.

Nydelig komposisjon, med fin dybde. Uten den hadde bildet vært ''gjesp, neste bilde''. Slik det framstår, er det faktisk ganske severdig.

Lurer på om du kunne ha dradd kontrastene litt lenger. Har ikke prøvd det ut, så dette er en ukvalifisert gjettning.

Mvh Tim
Gareth M.

A great composition. The intense blue of the sky is a real contrast which is perfect.
Good work.

g.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu