Tog - Ny Ålesund
Verdens nordligste tog? Noen som vet om jernbane lenger nord?
Liker fargene, kanskje litt kjedelig himmel, men det er ikke så mye å gjøre med været desverre..
Bildet inngår i albumet Svalbard - Bilder tatt fra mitt studieopphold på UNIS (universitetet i Svalbard)
Utstyr
  • canon eos 300 d
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163725} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tormod I.

Du har et fint motiv her men jeg ville gått nærmere og konsentrert meg om detaljer/utsnitt. Blir mye 'tomrom' i bildet slik det vises nå. Den falleferdige brakka tilfører heller ikke så mye. Et teleobjektiv for å komprimere scena slik at fjell/breer hadde kommet nærmere innpå kunne også vært bra. Mange muligheter :)
John H.

Bildet virker ubehandlet og trenger å piffes opp litt med skarping, mer kontrast og mer fargemetning. Ellers bra.

Joárr Larsson B.

Ahh...kult. Synd vi ikke var innom Ny Ålesund, bare toget er god grunn nok for å ta turen. Syns bildet ble veldig bra jeg. Syns ikke det skulle hatt mer farger, man kanskje toget skulle vært bittelitt lysere slik at det kom fren noen flere detaljer.
Helge R.

Svalbard maa väre et eldorado, ser det paa de andre bildene dine. Toget er litt mörkt, men jeg antar at du har flere bilder av samme motiv.
;)Helge
Åsmund I.

Toget er litt for mørkt ja. Men jeg synes du har fått med en viktig ting her, nemlig Svalbard som vill og vakker natur (her representert ved fjellene og breen) og samtidig Svalbards industri og arbeidsplass. Bildet er en god dokumentasjon på livet på Svalbard. Teknisk vil du tjene endel på å etterbehandle bildet litt, gjør det så blir det bedre. Ellers liker jeg godt fargene på bakken og skuret. Bra dette!

Mvh Åsmund
Irene A.

Takk for kommentarer! Har faktisk justert litt på fargemetningen og usm i photoshop, men synes at det fort kan se litt unaturlig ut.. Det var en veldig grå dag, så lyset var ikke helt optimalt. Kan prøve å lysne litt på selve toget iallefall! Helge: Ja Svalbard er et eldorado for fotointeresserte, uten tvil! Blir nok flere turer hit etter at studiene er ferdig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu