Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma 105 mm Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger603
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var spennende!
Liker kompen godt. Ser nesten litt malerisk ut.
Fine farger, men litt sterk orange/gul på bladet.
Litt mørkt i øverste høyre hjørne?
At det ikke er helt skarpt gjør ikke noe her synes jeg.
Det passer uttrykket.
Tror bildet hadde stått bra uten bladet også,
men det er jo en vesentlig del i bildet.

hilsen ingebjørg
Inger-Lise S.
Et rålekkert bilde. Fin effekt på vannet, herlig abstrakt. Nydelige farger, fin komposisjon. Absolutt dekorativt:)

Inger-Lise
Øyvind A.
Deilig bilde. Fin glød i bladet, og jeg liker tegningene i vannet også. Kanskje lysne litt på øvre høyre hjørne? (jeg er neimen ikke sikker). Plasseringen av bladet i bildeflaten er ok, men veldig traust og trygg. Kanskje du kunne utfordre litt mer der.
Ø.
Judit W.
Wow! Very unique and beautiful, Marianne! The forms, colours and tones are excellent! And the yellow leaf is just amazing!

Judit :)
Fred S.
Vi har sans for dette motivet, vi to. ( du og jeg. altså), så jeg hedde muligens gjettet på deg selv uten hjelp av navnet. jeg liker også den fine gløden i lauvet, samtidig som jeg kunne ha tenkt meg en litt tydeligere tegning av årene, uten at det egentlig spiller så stor rolle. Vannet KAN kanskje skape litt uro i komposisjonen, men samtidig er det en fin kontrast mellom det statiske lauvet og det viltre vannet.

vh fred
Jan O Ø.
Hei. Fint mønster i vannet og fine farger. Fint med det høstgule bladet også. Sistnevnte skulle kanskje vært litt skarpere.
Mvh Jan O.
Marianne M.
Mange slags takk for kommentarer!

Øverste hjørnet ja, Ingebjørg og Øyvind,jeg har allerede lysnet det aldri så lite,og prøvde en tanke til,men da synes jeg at det ble litt for lyst....

Ja, plasseringen av løvet er nok litt traust og trygg,jeg har nok litt problemer med å ''slippe løs'' der...enda jeg har flere bilder av samme motiv der plasseringen er litt annerledes,så valgte jeg dette...,men skal ta utfordringen Øyvind ;-}

Fred; det lå nok i bakhodet et sted at dette var motiv og farger for Fred(og meg da....) Det som gjør at det er lite tegning i bladet er at det lå under vann,og lukkertiden som ble brukt,jeg har bilder der løvet er skarpere,men da ser også den hvite bjørkestammen som speiler seg i vannet, helt annerledes ut...Blåfargen kommer av den blå himmelen som speiler seg i den lille bekken...;-}

Må bare nevne at jeg gikk glipp av denne høstens absolutte fotomotiv, for meg i alle fall,da en liten nysgjerrig mink ville se på hva jeg holdt på medDen var så nær at jeg kunne tatt på den,og at jeg ikke fikk somlet meg til å ta et nærbilde av den i stedet har jeg ergret meg over mange ganger siden....men sånn er det når man står med nesa nedi en bekk.......

Novemberhilsen Marianne
Steinulf L.
Ikke mye å føye til her. Tradisjonelt og pent. Varme mettede farger. Min skjerm gir fine tegninger oppe til høyre. Synd med minken..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu