Teist i soloppgangen
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • Canon D-20
  • -
  • Brennvidde230mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/8s
  • Filmtype200iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Christian H.

Her har du virkelig kommet tett på teisten i det den står opp. Steinene/fjellet utgjør en fin innramming. Utsnittet er meget bra. Fint glimt i øyet. Veldig god skarphet, tatt i betraktning opptaksdata. Ville nok lysnet bildet et lite hakk med levels. Hvertfall på min skjerm blir det akkurat litt for mørkt i den mørke fjærdrakten. Det er ikke mye som skal til; tror faktisk det er nok å skifte bakgrunnsfarge fra hvit til sort.
Stig B.

Godt teknisk i et vakkert tidlig-lys. Bra utsnitt og glimt i øyet. Flott håndtering av den mørke fjærdrakten. Tror jeg kanskje ville forsøkt å mørkne steinpartiet rundt hylla den sitter, det tar litt interesse fra fuglen, som er nydelig.

Mvh Stig
Sigbjørn S.

Dette var bra. Motivet er bra, svart fugl mot grå stein tar seg godt ut, og de røde beina har både en kul stilling, og legger på litt spenning farge-messig.
Er litt nysgjerrig på hvilken linse som er brukt?
Per Harald O.

Linsa er en Tamron 200- 400mm.
Lyset skiftet, her synes jeg det ble litt lite i fjærdrakten.
(Har lettet lokalt på fuglen og mørknet litt på steinene)
Stig Morten S.

Jeg synes dette er et fint bilde. Fin innramming av fuglen blandt de grå steinene.
Gunnar H.

Veldig fint teist-bilde. Fint uttrykk på fuglen, gode farger og prima skarphet fra topp til tå ! En utfordring med sort fjærdrakt som på teisten, men jeg synes du har fått et bra resultat også mht dette. Tror du med fordel kunne ha beskåret litt av venstre side, feks 1/3-1/4 av den litt uskarpe steinen til venstre for fuglen (om så, også litt i nedkant). Gunnar
Jan O Ø.

Hei. Motivet er kjempefint. Noen felter, spesielt på hodet, er for mørke. Men jeg skjønner problemet med akkurat det.
Mvh Jan O.
Ketil K.

Teist i delvis motlys er ikke det letteste, og fjærdrakten gror litt igjen. Men det kompenseres med god øyekontakt. De røde beina er jo uvurderlige. Enig i at det kunne lønnt seg å dempe omgivelsene og lettet det mørkeste på teisten noe i PS.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu