Ronni i full gitaronani!
TNT og Ronni Le Tekrø leverte ein eksplosiv konsert på Folken, Stavanger, i kveld! Rock on!
Bildet inngår i albumet Konsertbilder fra Folken, Stavanger. - Tittelen sier vel alt...?
Utstyr
  • Canon 10D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger622
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Are-Martin S.

Tekrø holder stilen, men jeg synes det er for kornete bilde. Og for mye støy. Men dobbel Marshall, pannebånd og strat(kopi) er kult i massevis.

MVH
Are-Martin
Olav L.

Veldig mye korn her ja, samtidig blir det fort det når man skal ta konsertbilder. Synes dette funker bedre i gråskala. Da passer korningen langt bedre. Bidrar til en litt dörty rockestemning.
Uttrykket til Tekrø er jo bare helt fantastisk.
Espen M.

Vanskelig å unngå støy i går, eigentleg, med mindre eg hadde hatt eit bedre kamera og kremoptikk...
Dette bilder er tatt med 1600 ISO, 1/80 sek, f:5 på 180mm med ein 10D. Kunne sjølvsagt tatt opp lån og invistert i til dømes 5D og 70-200 f:2,8, men foreløpig kan eg leva med litt støy :) Folken brukar også vera gode på å gje meir frontlys enn det det var i går...
Christian Erik B.

Hvilket objektiv brukte du? Neatimage fjerner slik støy uten store problemer, verdt å sjekke ut.

Mvh CEB
Are-Martin S.

Hei igjen. Du trenger ikke kremoptikk for å unngå støy her. En original Canon 50/1.8 koster litt under tusenlappen. Det ville gitt deg en reell brennvidde på 80mm som er en bra brennvidde på konserter om du kommer litt nær scenen. Da kunne du tatt dette bildet på 200 ISO, 1/80 og f:1.8. Det ville gitt deg et støyfritt bilde :)

MVH
Are-Martin
Espen M.

Er fullstendig klar over det! Har Canon sin 50mm f:1,4 og har tatt mange gode konsertbilder med det. Nå har det seg imidlertid slik at Folken er ganske strenge når det gjeld å få lov å ta bilder på konserter der. Derfor er dette tatt fra galleriet, ca. 20m fra scenen. Dette er tatt med 180mm, altså nesten tilsvarende 290mm FOV på 135-format. Nytter dessverre ikkje med 50mm da. :) Har tatt bilder med 50mm der også, men da får du heile scenen i bildet.
Sjekk forresten heimesiden min for fleire konsertbilder! Har ikkje sjekka ut NeatImage ennå, for eg klarer stort sett å unngå støy, også på konsertbilder, som du vil sjå viss du tar ein kikk!
Takk for gode kommentarer, btw.!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu