Tulipantull
Bildet inngår i albumet Tulipanvariasjoner - En bukett tulipaner fotografert i forskjellig lys, med ulike objektiver og høyst varierende grad av teknikk og tilnærming.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn K.

Jeg synes dette skiller seg litt ut fra typiske abstrakte blomsterbilder ved at det er såpass ''lurvete'' i komposisjonen. Det vanlige er stilrene og elegante linjer, ref. mange av Inger Anne Vik sine abstrakte bilder. Jeg synes dette ble et fint alternativ. Fint også at fargene er såpass harmoniske. Enkelte steder kommer noe blått grums frem, litt usikker på om dette er tiltenkt eller et resultat av bildebehandlinga. Jeg synes dette ødelegger litt av harmonien i fargene, og burde vært tonet ned ved selective colors.

Torbjørn
Espen A. I.

Jeg er ikke noen stor fan av abstrakte bilder, føler det er mer malerkunsten sitt område, men det er slike bilder som dette som gjør meg veldig usikker. I positiv forstand. Bra Steinulf!

mvh Espen
Bente K.

En fargebombe dette her, og jeg likte det. Utrolig hva du har fått ut av en tulipanbukett. Fint at vi ser den ene tulipanen ganske klart mellom de abstakte omgivelsene.
mvh Bente
Anniken S.

Ja, tenke seg til. Her er mannen skjelven på labben (kanskje fra julebordet:)
også dukker det opp slike fantastiske bilder...
Det som er det mest dramatiske i dette er at dersom du hadde hatt det rette navnet å signere i bunnen av bilde, så ville du ha vært en rik mann....
Stort format og hvit vegg.....
Stine J.

Hei Steinulf,

Dette ble lekkert! Helt etter min smak. Flotte, mettede farger og fint med så liten dybdeskarphet. Helt flott!

mvh Stine
Geir F.

Vakre harmoniske farger.
Torbjørn opplever noe blått grums. For meg er det ikke grums, men farger som løfter bildet opp ett ekstra hakk. Bruddet med alle de vakre og harmoniske fargene.
Er svak for bilder som vipper helt mot de abstrakte men likevel konkret. Dette betyr at man får visualisert videre med indre (tulipan)bilder. Dette lykkes du godt med.

-geir f-

Jan Frode A.

Fargeklatter og virrvarr som faktisk er spennende å se på. Fin kompoisjon med tanke på fargesammensetningen i bildeflata. Liker utsnittet og lyset.

mvh Jan Frode
Stein Rune B.

Fint kreativt bilde
Tone A.

Eit annleis tuipanbilde med friske fargar og som ein kan sjå lenge på! For her er det duse former og linjer. Spesielt midtpartiet med dei gule ''stolpane'' innover mot dei sterke blåtonane gjer bildet spanande. Og dei sterke rosatonane som friskar opp mot alle gultonane som dominerer bildet. Abstrakt tulipanglede på sitt beste, bra jobba Steinulf!
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu