Bobla
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger716
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roy H.

Veldig bra. Jeg synes du burde fått med hele hånden.
Mvh Roy
Anne-Grethe S.

Grei måte å få dei til å sitte stille på med den sekken..
Eg ville hatt med heile hånda, ja og helst ein litt meir engasjert minstemann.
Men for all del, bildet er flott med fint lys og fine fargar.

Mvh
Anne-Grethe
Arild L.

Hei Atle, artig bilde!
mvh Arild
jeanette h.

jeg er helt enig med hånda og entusiasmen fra minstemann men sånn er det bare med unger, noe kan man bare ikke kontrollere. eneste jeg syns er minus ved dette bilde er ''gloriene'' ungene har fått. ser ut som du har prøvd å få bakgrunnen mørkere eller omvendt. litt uheldig, men ikke nok til å ødelegge bildet. kjempe fint!!

jh
John G. N.

Hei Atle, flott bilde dette her. Litt for lett å bli farga av andres innspill...så jeg har tenkt litt på dette med hånden og uttrykket til minsten på bildet. Synes etter mange runder med meg selv at hånden er ok, selv om den er kutta i billedkant. Og uttrykket til minsten er veldig fokusert, synes ikke nødvendigvis han må være så engasjert og blid, vil heller si at jeg kjenner det uttrykket, når en liten krabat opplever en uforutsigbar situasjon. Klønete forklart...håper du forstod min tanke allikavel. Jysla bra bilde i alle fall. Ser vel små antydninger til glorie på min monitor også, men det var ikke før noen andre bemerket det, for å si det sånn. Men nå er også min monitor noe passè. Du og The Helland Brothers er ihvertfall flinke til å lage fine, morsomme og uvanlige motiver....men barn i en sekk? :-) skjerpings... :-)
Atle H.

Takk, for konstruktive tilbakemeldingar. Den '' glorien '' dåke nevner er bevisst. Har brukt ein ekstra lyskilde '' snot '' bak oppe til høgre i bildet som treff håret til ungane.
Stine J.

Stilig og kreativt barneportrett med ungene i sekken. :-) Såpeboblen er en fin detalj. Et riktig fint gladbilde! Eneste pirket er at hele hånden burde vært med. Men, supert bilde.

mvh Stine
Janne L.

Fantasifuldt. Barna sitter oppi en gammel ryggsekk. Flott bakgrunn. Jeg likte godt detaljen med såpeboblen. Klart og fint bilde.
Janne
Jan O Ø.

Hei. Skikkelig stilig bilde. Fin måte å få ungenes oppmerksomhet på. Liker det veldig godt.
Mvh Jan O.
Linde G.

Bare helt rålekkert dette bilde. Synes begge barna er vakre og kommer godt ut av det på bildet, og ideene med bobla og sekken var jo bare orginalt nok. Faktisk synes jeg lille gutten hadde et interessert øye på bobla, bare litt avventende slik barn ofte er.
toppers.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu