- Bare snill -
Utstyr
  • Nikon F2
  • 55 mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodachrome 64
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger644
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167483} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anne W.
Bildetinneholder to ting som appelerer til min smak - hund og sommer! Rolig bilde med et drømmeaktig uttrykk. Få elementer og det er bra.

Synes det ble litt for mye blomstereng i forhold til hund. Jeg ville prøvd å kutte litt, slik at hunden kom mer i fokus.
Ann-Olaug T.
Hei!
Dette bilde har mykje og gir mykje. Nydeleg hund i god stemning.
Hunden er noko uskarp, kunne tenke meg den skarpare. Fint med rikeleg rom framføre synsretninga til hunden, i dette bilde passet det godt. Golden bør fotograferast utan halsband, synast eg ;-)
Mvh Ann-Olaug
johanne e.
Å ta bilder av hunder er ikke bare enkelt. Jeg synes dette er et rolig og rent bilde som gir en god stemning. Personlig er jeg ikke så glad i softfilter hvis det er det du har brukt, det blir litt for soft for min smak. Men jeg synes komposisjonen er flott, synes ikke det bør kroppes mer for da blir det bare en hund, det er engen som gir bildet det spesielle rolige preget i takt med den firebentes 'utrykk'.
Viktor J.
Takk for tilbakemeldinger på bildet. Det er forsøkt å skape en steming i bildet ved å legge på noe ''blur''. Det synes jeg passet bedre enn originalen som er skarp og med hunden i fokus. Som jeg også ser av tilbakemeldingene vil det alltid være delte meninger både om graden av softing og/eller softing generelt.
MVH Viktor
Johan K.
Fint og stemningsfult bilde av hunden. Liker at det er såppas mye blomstereng rundt, men synes bildet er litt vel mye softet. Har ikke noe i mot softing generelt, men her synes jeg det ble et hakk for mye. Er nok en smaksak det :)

Johan
Inga Lill L.
Hei!
Synes dette var et kjempefint bilde :) Nydelig stemning. Jeg er da tilhenger av bruk av soft-effekt/filter når det passer bildet. Og her synes jeg det passet godt. Liker komposisjonen med mye luft rundt hunden, hunden er uansett fokusfunkt og det funker bra.

Hilsen
Inga Lill
Inger Anne Maritsdotter V.
Sommarleg og vakkert!
Monica M.
Hærlig bilde, Victor!
Han ser virkelig snill og god ut! Syns softinga får fram og forsterker inntrykket av sommer.
Liker også bildet pga av sin enkelhet - kun gult og grønt... og hunden! Veldig bra!!

Monica
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu