G
Bildet inngår i albumet - her kommer mine fingre små - -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger805
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
L K.

Jeg feirer visning nummer 96 med en prosentvis sterk, hjemmebrent kommentar. Når ingen andre vil kommentere bildet mitt må jeg gjøre det selv.

Sier bokstaven G dere noe?

Hva med:

G-punkt
G-streng
G-nøkkel

Alle tre er tema som bør trigge fantasien. Eller hva med den forhistoriske karakteren G. Som hverken var fugl eller fisk. Ja, jeg har vel laget et bilde som står til G. Sånn midt på treet, som ingen fester seg ved. Stakkars meg! Er det ingen som tenker på at bildets tittel transformerer bildets innhold delvis inn i en symbiotisk tilstand som overgår de enkeltstående preferanser.

Kom igjen da folkens. Bruk fantasien! En hånd er da ikke bare en hånd. Kanskje er det et grep? Hånden er kanskje den mest følsomme delen på menneskedyret.

Ta på meg og jeg skal si deg hvem du er!

- lakris
Hans Jacob H.

Jeg synes du har et spennende bilde her jeg. Hånden som strekker seg ut i mørket, fra det kjente definerbare og ut i det ukjente og mørke. Fint bygd opp med få elementer og med hånden passelig uskarp av bevegelsen. Når jeg ser det i fullskjerm og slår av lyset i rommet, aner jeg konturene av et eller annet i den mørke delen, og bildet vokser på det.

Jeg liker helst å se det slik, uten føringene du legger i tittelen. Lik det eller ikke, men ved en slik bruk av tittel, er det lett for betrakteren å føle at man ikke har fattet et ''opplagt'' budskap som fotografen setter fram. Kanskje det er noe av årsaken til laber respons?

Hvis jeg likevel skal ta deg på ordet (eller tittelen), aner det meg at det har noe med et musikkinstrument og gjøre, altså en g-nøkkel. De tynne stripene ytterst på fingrene er kanskje strenger?
L K.

Mange takk for en fin kommentar, hjh. Den første! Virkelig inspirerende. Jeg er helt enig med deg når det gjelder det å (ikke) legge føringer i et bilde. Innlegget mitt var en blanding av en lett påvirket stemning før et julebord og litt frustrasjon for at ingen kommenterte bildet, selv om nesten hundre har sett på det.

Jeg skal ikke røpe mer om innholdet, bare si at det er en del av en større sammenheng.

- lakris
Kristoffer L.

Hei lakris -

Takk for kommentaren på mitt siste bilde!

En hånd som åpner en dør inn til et rom som ligger i halvmørke, og hvor en vagt kan ane omrisset av noe - et bilde på veggen, en stol(?) i hjørnet, og flere andre ting som det er vanskelig å konkretisere. Hånden er uskarp, og i bevegelse, og ser nesten like mye ut som en klo som en hånd. Eller en G. Eller en G-nøkkel på en skjev notelinje.

Det er morsomt å lese den første kommentaren din, og jeg synes føringene dine er spennende. Bildet tar i alle fall G-rep om fantasien og inn i et halvmørkt tolkningsrom hvor bilder på veggen og myke stoler i hjørnene bare er noen av mange elementer.

Spennende og bra, synes jeg.

- Kristoffer
L K.

Takker for fyldig og fin kommentar, Kristoffer! Du er med på notene!

Bilder som ikke er helt konkrete og åpenbare tiltaler meg. Men jeg ser jo også at slike bilder kanskje ikke er blant de som får flest kommentarer. Det å gå inn i en ukjent verden kan være både truende og vanskelig. Like fullt er det kjedelig å alltid satse på det forutsigbare.

- lakris
Avsluttet .

Et gufs på vei inn i soverommet en mørk natt.
Helge R.

det er mange hender, fingre, tanker her på dotten, jeg liker dine fingerbilder, bra jobb i sh
:)Gorm
Inger-Lise S.

Jeg liker den diffuse effekten. Komposisjonen er god.
Det jeg mener å se i bildet er at fingrene er på tur til å strekke seg mot et
glass, men at noe vil stenge vegen..Gråtonene passer inn.

Inger-Lise
L K.

Takker for en kommentar jeg får noe ut av, ILS! Takk også til HRG og FL.

- lakris
Arne J.

Dette kan jeg like.
Uforutsigbart og åpent for tolkning. Hva utgjør den egentlige faren her, hånden som søker mørket eller det udefinerbare vesenet som venter i skyggene?
Interessant grafisk preg og godt etterarbeid.

@j
Tove H.

Musikk - G-nøkkel - strenger - toner satt i bevegelse av fingrene. Det er min feeling til bildet. Bra komponert.
Hilsen Tove
Sissel N.

Utrolig spenstig utrykk! Kunstneriskt og en kjempeflott komposisjon!
karin l.

nja jeg kan ikke se noe som helst i bildet ,?
er det ett du tok i løse luften med en feiltakelse ?
eller skal det bety noe dypt og fantastisk.
men nå mangler jeg kanskje fantasi.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu