Fra Bakklandet
Nattbilde tatt i sommer på ferie i Trondheim
Utstyr
  • Nikon D-100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Jeg synes denne ville vært penere - veldig pen, i sort/hvitt... Fordi selv om fargene var pene i orginalen, er det store skiller mellom hver farge på en måte.. så, det er nå min tolkning :)
Kurt S.

Et skarpt og flott bilde fra et idyllisk strøk.
Veldig fine farger. Jeg er imidlertid enig med Camilla. S/h gjorde seg meget bra. Bildet fikk en helt annen, og roligere, kveldstemning.
I fargeversjonen ble det for mye kontraster til å få frem denne stemningen.
Men, det spørs jo da hva man vil vektlegge.
Mvh Kurt
Inge Manfred B.

Jeg må bare kommentere bildet siden det er tatt rett i nærheten av der jeg har bodd i fem år, men nå nylig har flyttet fra. Det er et fint bilde som fanger mye av den stemningen man faktisk føler ved å gå gjennom Bakklandet en fin kveld eller natt. Men jeg er enig i de to foregående, at svart/hvitt ble enda bedre, spesielt om man samtidig fikk strammet opp svart/hvitt slik at det får enda litt mer kraft.
Odd Tore S.

Gråskala og litt kontrast, og så er vi nesten tilbake til Alte Drontheim fra Tronheimsperioden, med tilhørende gråtung himmel, men mer velordnet brostein.
Fargeversjonen har et merkelig lyserødaktig stikk på denne skjermen, stemmer ikke med mine inntrykk derfra.
Odd Tore
Gunnar G.

Takk for kommentarer så langt. S/H er jeg egentlig ferdig med, siden jeg har holdt på med dette i alt for lang tid og nå prøver å nærme meg ''virkeligheten'' igjen, som jo er kulørt.

Fargestikk: interessant kommentar fra deg Odd Tore. Dette var egenltig en kveld med veldig varmt lys fra nord/nordvest (himmelen var svært rød). Jeg har faktisk skrudd ned fagretemperaturen fordi jeg syntes at ''virkeligheten'' ble for uvirkelig. Men jeg har altså ikke skrudd ned ''virkeligheten'' nok til å tilfredsstille den oppfattete virkelighet. Interessant. Dette skal jeg virkelig ta med meg videre!
hilsen til dere alle
fra Gunnar med takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu