i
Bildet inngår i albumet - her kommer mine fingre små - -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger1216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Jan O Ø.

Hei. Originalitet skal du i hvert fall ha for. Synes effekten med den nesten lysende fingeren mot den mørke bakgrunnen fungerer fint. Synes du har fått mye ut av lite. Bra.
Mvh Jan O.
L K.

Takk for fin kommentar, Jan O! Du reddet dagen!

Dersom man gir lillefinger'n sluker man hele hånden. Tenkte jeg. Altså håpet jeg på et hav av kommentarer. Inntil jeg oppdaget at jeg brukte feil finger. Da skjønner jeg godt at ikke flere responderer. Men bare for å gjøre det helt klart. Det var ikke vondt ment. Jeg mente ikke å vise finger'n til dotten.

Jeg ville bare ha en finger med i spillet.

- lakris
L K.

Ok da, jeg viser finger'n til ett bestemt bilde!

- lakris
Lars-Anders M.

Det er ett finger. Ok.
L K.

OK
L K.

.. dvs, det er mer enn en finger. Det er blant annet et rom rundt fingeren. En tomhet. Kan det bety noe?

- lakris
Lars-Anders M.

'Min erfaring er at det beste er å kalle en spade for en spade. '' Dette skriver du som kommentar til mitt bilde bilde nr. 209526

Da kaller jeg en finger for en finger. Men vist kan jeg få andre tanker ut fra dette fingerbilde. Hensynsløshet mm. Ok.
L K.


Nå er du inne på noe, LAM. Med litt drahjelp innrømmer du at bildet gir andre assosiasjoner enn bare en finger. Det er nok for meg. Takk!

- lakris
Lars-Anders M.

Ja en finger kan brukes til mye. Se dette bilde. bilde nr. 64202

Lars-Anders Mosskull
Avsluttet .

Jeg vet ikke om det er noe poeng å legge ut mine assosiasjoner til bildet her (slik jeg har gjort med de to andre i serien). De betyr stort sett bare noe for meg selv allikevel. Jeg vil si at bokstav-tittelen til dette bildet (og de andre i serien) har lett for å forstyrre betrakterens frie assosiasjon. Hvis man ikke løsriver seg helt fra tittelen vil man tvinges til å finne en fellesnevner for hva man assosierer med bokstaven og med bildet. Er dette meningen? (da blir automatisk bokstaven den fremste assosiasjonen). Jeg kan velge å betrakte bildetittelen som en arbeidsskisse for motivet, en skisse som i så fall gjør at fotografen selv gir minst mulig føringer inn i assosiasjonsrommet (her kan jeg selvsagt ha valgt feil i forhold til fotografens hensikter - men det blir min sak).

Jeg synes ellers at bildene er interessante.
Mattis B.

Veit ikke helt. Bildet gir meg ikke store tanker. En finger. stor korning(sikkert med vilje). s/hv. Kan for en gangs skyld være enig i det mister Mosskull(no offence) sier her. Det er en finger. ok.
Per Einar G.

Ser du har lagt inn dette under kategorien mote; Noen ganger er det jo mote å vise fingen, selv om det er feil fing.
Kansje det kommer en serie med kniv/saks/papir også?

Følger med,

Mvh

Per E.
L K.

Kanskje det, PEG. Takk for kommentar og tips.

- lakris
Gunnar John C.

Det er modig å lansere en slik serie som disse fingerbildene, synes jeg. De er så langt fra ''middle of the road'' at de nærmest fordrer et snev av genialitet for å ha noen plass i det hele tatt. For meg er slike bilder som dette enten gull eller gråstein - de er for sære til å ha noen mellomposisjon. Som da Dag Alveng (uten sammenlikning forøvrig) fylte en utstilling med bilder av galleriveggene - det er ikke rom for noe ''tja...''

Genialt eller tøys? Jeg for min del finner lite mening i akkurat dette, og synes negativ-effekten er banal. Men jeg tar av meg hatten for forsøket på å finne motiver utenom vante stier.

Vennlig hilsen,
Gunnar
L K.

Dette er en kommentar slik jeg liker dem, GJC. Ingen har krav på fasitløsninger. Til syvende og sist er det betrakteren som avgjør bilders brukbarhet. Takk!

- lakris
Tove H.

For meg sier dette bildet itteno`. Liker verken kornene eller negativen. Men plasseringen i flaten er bra, synes jeg. God idè med fingerserie.
Tove
Dan S.

Heisann,
jeg sier da,hvorfor ikke! og mener det at hvorfor skal betrakteren avgjøre om det er brukbart eller ikke..må da ha litt tro på det du gjør ihvertfall. om du selv er fornøyd er det første prio uansett. greit å få tips og vink i en eventuell utvikling av bildet men bildet har vel allerede et budskap eller en funksjonalitet,så hvorfor rokke ved det. av de bildene du har lagt ut i denne serien liker jeg denne best,skulle vært veldig interessant å se den i en stooor utgave på en vegg. stå på..kreativitet først! mvh Dan Sandmoen

p.s ''føle på tomhet'' var det første som poppet opp i hodet mitt nå jeg
så bildet ditt.
Tom Dysa S.

mulig du har en tanke med/bak dette bilde..men dessv det kommer overhode ikke til syne..

Tror du mest fisker etter oppmerksomhet..noe du i for seg lykkes med..enda godt dette ikke ligger i F64..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu